Design Ideas for Stepping Stones

November 18

Design Ideas for Stepping Stones

Stepping steiner er en unik måte å legge til farge og stil til din landskapsarbeid. Bruk heller kreativitet til en hage gangvei eller som en dekorativ enkeltsteg i hagen din. Maleri stepping steiner legger farge, mens klinkekuler, glassperler, skjell og andre pyntegjenstander gir personlighet og tekstur. Gjøre stepping steiner av forskjellige størrelser for å forbedre utseendet på hagen din. Vis stepping steiner både loddrett og vannrett for en helhetlig visning av kunstverket.

Springbrett landskapsarbeid baner

Bruk flate steiner opprette en sti i bakgården. Bruke store flate steiner stor nok for en eller to føtter for å stå for en enkelt person bane. Innlemme en naturlig utseende av avstand steinene slik gress eller moss kan vokse mellom dem. Bruk steiner som er størrelsen på hendene og fordele dem omtrent en tomme fra hverandre til å dekke en bane som skal brukes av flere personer.

Legge til farge

Legge til farge på brikkene dine ved hjelp av en allværs-paint til farge steiner i ulike størrelser og plassere dem på din gangvei til hagen utenfor eller strategisk gjennom hagen din. Bruk én farge eller variere fargene på steinene. Male flere små steiner alle regnbuens farger. Bruk vanntett lim til å holde små steiner på plass.

Tekstur

Bruk knapper, perler, marmor og lite glass pyntegjenstander for å gi stepping steiner noen tekstur. Spre et tynt lag av våt sement på steinene. Trykk elementene i våt sement i design du ønsker og la det tørke i flere dager. Bruk tannpirkere, fingrene eller en liten pinne for å skrape navn til medium eller spor hender eller en dato å huske på steinene før du plasserer dem i banen eller hage.

Temaer

Bruk et tema for å dekorere din stepping steiner. Tribal design som feire din ætt vil gi din stepping steiner både mening og praktiske. Bruk en store, runde stein til å tegne en keltisk knute, Pacific sand tegninger eller kinesisk eller arabisk. Bruk som et alternativ, kuler eller glassperler å merke linjene i din symboler i stedet for å la dem stå tomme. Skrive betydningen av tegn under utformingen i liten skrift.

Uttrykk

Skrive din favoritt kort ordtak eller uttrykk på ditt springbrett og dekorere kantene. Bruke, som eksempler, "Jeg elsker deg" eller "Ta tid å lukter blomster." Skrive én bokstav eller ord på hver stein og knytte dem til side av en hage eller terrasse området over din blomsterhage en dekorativ effekt. Fest mindre malt steiner mellom de større for ekstra effekt.