Design Ideas for Glasfliser på bassenget trinn

May 6

Design Ideas for Glasfliser på bassenget trinn

Flislagt bassenger legge raffinement i hagen din landskap, og innlemmer avanserte glassfliser legger passelig skillet til bassenget design. Glassfliser er tilgjengelig i et bredt utvalg av størrelser, former og farger som passer din utformingen i bassenget og skille bassenget fra andre i nabolaget ditt. Glassfliser er favoritt alternativer for fôr kantene av bassenger, kan de også brukes til å tilføre visuell interesse til bassenget skritt.

Betraktninger for design

Glassfliser er en av de mest allsidige og fargerike bassenget fliser design, men innlemme dem i ditt basseng trapper krever nøye planlegging. Bassenget trapper vanligvis teksturerte eller grov for å redusere sannsynligheten for gli mens stiger inn eller ut bassenget. Glassfliser er glatt overflate fliser, og dekker store deler av bassenget trinn i fliser øker sjansene for at folk kan skli og skade seg selv. Hvis du inkluderer glatt glassfliser i trapp design, sikre at en betydelig del av trapp gjenstår struktur eller sklisikre slik at jevnere flisene kan unngås hvis nødvendig.

Trinn kanter

Langs kantene av bassenget skritt med fargerike glassfliser er ikke bare legger tilpasset dekorative detaljer, men det gir også en naturlig reflekterende overflate slik at du kan se trinnene tydelig gjennom vannet. For en ren, enkel se, velge små, firkantede glassfliser i en mørkere blå enn din bassenget overflaten. Redusere mørtel mellom hver brikke for å opprette en linje av fliser som følger formen på kanten av hver trapp. Hvis du foretrekker en mer leken design, velge glassfliser som har blitt behandlet med iriserende eller farget emalje å gi dem en glitrende, håndmalte utseende. Kjøre flisene i to rader langs forkanten av hver trapp en dristigere tilnærming til trapp kanter.

Flis mosaikk setter

Stor i bakken bassengene inkluderer ofte egendefinerte takstein mosaikker i midten av bassenget gulvet, men mindre, glass fliser mosaikk er også muligheter for bassenget trinnene. Preformed Glasfliser mosaikk spenner fra barnslig svømme fisk i fargerike gult og oransje glass til mer sofistikert design som mørk blå fleur de lis eller gul og gull solen spiraler. For et snodig utseende, velge flere mosaikker i samme tema, som under vann skapninger, og plassere dem forskjøvet over hver trapp som om de er svømming. Hvis du foretrekker et enklere design, lå mosaikker langs langt kantene på hver trapp og holde turstier av trapper gratis for sklisikre oppføring og exit.

Abstrakt design

Glassfliser er tilgjengelig i mindre vanlige figurer hvis du er interessert i å lage din egen mer abstrakte design ditt basseng trappene. Hvis du vil sette en vri på mer standard firkantede fliser kanting, velge i stedet langstrakt diamant-formet glassfliser. Arrangere diamanter i et harlekin-inspirert mønster langs grensene til din trappen et særpreget design. Rundt glass fliser er mindre vanlig og kan være dyrere, men de er ideelle for å skape et lekent boble-inspirert mønster. Velg flere størrelser runde fliser i forskjellige nyanser av blått, og dedikere en siden av trappen til flisene som om bobler kommer opp trappen fra dypet av bassenget. For virkelig abstrakt design, velge tilfeldig-kuttet glass perle fliser i asymmetriske former og flere farger. Ordne fliser langs trappen kantene for en håndlaget utseende, eller bruke figurene til å lage din egen individualiserte mosaikk.