Design Ideas for gardiner på patiodører

April 4

Design Ideas for gardiner på patiodører

Med retten materiale og design, kan patio døren bli et attraktivt element i rom innredning. Ikke bare vil vindu behandling legge til innredningen av rommet, men også beskytter personvernet. Gardiner og rullegardiner du kan tillate sollys filtrere inn i rommet og legge skjønnhet til rommet.

Paneler og gardiner

Å dekke patio døren med paneler og gardiner kan du velge farger og teksturer som passer til innredningen i hjemmet ditt. Hengende gardiner og paneler på uteplassen døren krever sikker stoffet for å unngå vinden fra rykk din gardiner ut døren. Gardiner laget for en patio døren passe over vinduet delen av døren og sikker døren å unngå stoffet fra fanger i døren.

Du kan også montere gardiner over en skyvedør, som du kan dra til side slik at lyset i rommet og lukket for personvern. Hvis du ønsker muligheten til å mørkere rommet, bruk en tyngre materiale for å blokkere sollys. Dette fungerer godt i et rom med en patio døren.

Bambus gardiner

Bambus gardiner er et annet alternativ for patio skyvedører. Vevd tre materiale monterer over skyvedøren og flytter til sidene når du åpner gardinene la sollys inn i rommet. Dette materialet gir personvern og mørkere rommet så effektivt som bambus blindene. Bambus fungerer godt i et tropisk eller Caribbean designet rom.

Valance

En valance kombinert med blinds gir rommet en dekorativ touch samtidig som personvern. En valance er en attraktiv måte å legge farge og design til patio døren og unngå vinden problemene som oppstår med standard gardiner og forheng. Når benytter en drapering design over patio døren sørg er stoff sikret for å unngå snagging eller problemer når du åpner døren.