Design Ideas for en månen hagen

July 7

Design Ideas for en månen hagen

Forutsetningen av en månen hage sentre på vise den i myke lyset av månen om natten. Derfor det er tungt basert på bruk av hvitt-blomstrende og aromatiske planter, samt planter med sølv, blek grønn og spraglete løvverk opprette dårlige silhuetter. I dagslys, du kunne beskrive hagen som en "hvit garden" og det kan tjene den hensikten, samt tiltrekke Sommerfugler og andre insekter. Ikke begrense til utvalget til bare årlig eller flerårig blomster; små trær, busker og sesongmessige pærer eller gress kan legge visuell fryd til månen Hagens komposisjon, også.

Opprette en Moon-formet seng

Barbara Damrosch, forfatter av "Tema hager" presenterer en månen hagen eksempel som er liten, og formet som en Månesigd. Du viser denne hagen fra innenfor kurven av crescent bakkenivå eller ser ned på den fra balkongen. Avhengig av planter dyrket, kan de hvite blomstene starte så tidlig som i slutten av vinteren med tiny pærer, som snowdrops, krokus og påskeliljer, og strekker vekstsesongen med massevis av hvite, sølv og grå toner av blader og natt-duftende blomster. Om vinteren, ville busker pulveraktig hvite bark eller kvister se bra i måneskinn, som ville evergreens med sølvfargede nåler.

Ikke-Plant brennpunkt

Månen hagen trenger ikke bare være en samling av planter lett å se i måneskinnet. Du kan også fremheve hage design ved å legge hardscape funksjoner som en gangvei eller uteplass murstein mønster, lille vannfontenen eller kunstverk. Måneskinn vil belyse og kastet skygger på statuer, benker fylt med lyse pute og puter, samt på en hvit birdbath. Elektriske eller solar-drevet belysning kan legges til å fremheve kontaktpunktene og kan også hjelp å belyse månen hageplanter når det er en nymåne eller kvelden er overskyet med skyer.

Bruk svart løvverk

Mens spraglete løvverk, hvite blomster eller sølvfargede grå løvverk kan være plantene ønsker å vokse i en månen hagen, ikke se bort fra svart-leaved planter. I dagslys disse svarte løv planter ligne mørk rød, rødbrun, burgunder eller gråsort lilla, men om natten de bli jet svart. Tilsammen svart løvverk ved sølvfargede leaved planter eller hvite blomster fremhever kontrasten, selv i svakt lys. Dermed månen hagen blir fylt med tilsynelatende svart kløfter rammen og merke figurene og teksturer av lysere farget blader og blomster. Svart mondo grass og svart bugleweed kan lage en lav groundcover bakgrunn for øyene og klynger av andre planter. Nøkkelen er at svart anlegget skaper negativ visuelle rommet om natten, ikke høydepunkter (som ville skje i dagslys for dem).