Desert Rose vaskeanvisninger

January 9

Desert rose er innfødt til Afrika og vokser godt innendørs. Det er en enkel anlegg å omsorg for og tåler en moderat mengde forsømmelse. Det er oftest vokst i USDA soner 10a 11. Det er ansett som en tropisk plante og kan nå en høyde på 4 til 6 fot.

Generelt omsorg

Plant en ørken steg i en jord som en nøytral formel eller bare litt alkalisk. Jord skal løse og godt drenert. Plante med en avstand på 8 til 10 fot hvis plantet utendørs.

Finn anlegget i et område der den kan motta direkte sollys for mesteparten av dagen. Plass en potteplante ørken steg nær en sørvendte.

Vann anlegget regelmessig for å holde jorda fuktig hele tiden. Bruk en pott som har drenering hull slik at jorda ikke blir våt. Hvis igjen uten vann, anlegget kan begynne å slippe blader, men de vil vokse tilbake raskt når vann legges. Hvis anlegget er i et område der den mottar litt skygge, reduseres vannkanne.

Beskjære ørkenen steg når grenene begynner å vises spindly. Dette fører til anlegget å vokse mer stammer og føre en full buskete plante i stedet for en høy spindly. Hvis holdt rot-bundet i en mindre pott, en ørken rose vil fortsatt trives, men vil ikke vokse større. Sap av desert rose er giftig så hansker bør brukes når beskjæring. Vask eventuelle hud som kommer i kontakt med sap grundig med såpe og vann.

Gjødsle ørkenen økte to ganger i måneden med en flytende generell plante mat. Gi anlegget en pause fra fôring i vintermånedene.

Desert rose er utsatt for angrep av bladlus og larvene. Eliminere skadedyr ved vask bladene forsiktig med varmt såpevann vann. Bruke flytende dish såpe eller andre mild såpe. Ikke bruk kjemikalier på anlegget hvis ingen andre alternativ fungerer.

Overføringsoppgave

Fjerne en klipping fra en etablert plante med en skarp kniv eller saks. Aldri dra eller vri en stilk fjerne. Dypp det kutte slutten i en væske eller pulver heie hormon før du plasserer i en gryte fylt med torv mose eller grov sand. Holde kutte fuktig hele tiden, og plasser på et sted der det vil motta lys, men ikke direkte sollys. Dekker anlegget med plastfolie eller andre klar plast vil bidra til å fremme fukt og luftfuktighet.