Desert Rose Plant Care Tips

June 15

Desert rose eller A. obesum var obesum, er en lite vedlikehold busk som produserer vakre blomster. Det er innfødt halvtørre klima som Afrika og Arabia. Den melk sap av dette anlegget er giftige hvis ingested. Ørkenen steg kan leve i over 100 år, og vokser svært sakte. Det er en saftig busk med glatt, grå til brune greiner. Skinnende grønne blader vokse i en spiral-mønster. Sommer og vinter blomster varierer fra hvit til rosa og lilla-rød med utbuet lepper.

Miljøforhold

Desert rose må temperaturer over 40 grader Fahrenheit å overleve, så kaldere temperaturer vil skade sine grener og til slutt drepe planten. Dette anlegget elsker fullt sollys og vil kampen i skyggen, produserer færre blomster og blir utsatt for sykdommer.

Jord

Gir god drenering din desert rose å unngå rot råtne. Bruke hevet senger, godt drenering jord, og unngå sterkt vannet områder vil sikre en drenert spot for anlegget. Dette anlegget gjør det bra i en jord som har vært blandet med sand eller en spesialisert kaktus blanding.

Gjødsel

For planter under 3 år, bruk en komplett flytende gjødsel annenhver uke i løpet av våren og vinteren, og en langsom løslate gjødsel sommeren og falle. Når ørkenen steg blir eldre, bare bruke en langsom løslate gjødsel.

Vann

Vann din desert rose hver 4-5 uker, som det er en saftig og kan bli skadet av over vanning. Gir 1-2 kopper vann. Store pæren ved foten av dette anlegget kan det lagre vann i varme tørre perioder.