Der Honeysuckle anlegget er vokst

December 29

Der Honeysuckle anlegget er vokst

Honeysuckles er medlemmer av Lonicera slekten, en gren av Caprifoliaceae familien som inneholder 200 arter. Honeysuckles er woody, urteaktig vinstokker og busker preget av deres søt-scented, nektar-rik, trompet formet blomstrer. Native kaprifolium arter finnes over hele verden, fra subtropiske Florida til frosne Sibir.

Coral kaprifolium

Coral kaprifolium (Lonicera sempervirens), også kjent som trompet honeysuckle, er en Lonicera urfolk til USA. Innfødte omfanget av denne etterfølgende vine går fra Connecticut vest til Nebraska og Sør Texas og Florida. Coral kaprifolium bærer liten, ovale, lyse grønne blader og lange, rørformede oransje-røde blomster som tiltrekker ruby - throated hummingbirds og sommerfugler.

Japanske Honeysuckle

Japanske honeysuckle (Lonicera japonica) er en energisk klatring vinranke innfødt til Øst Asia og Japan. Det er funnet over hele USA, mange steder blir vurdert en invasiv luke. Sine aromatiske blomster er kremhvit og gyllen gul i fargen, med uttales øvre og nedre lepper.

Spiselige blå kaprifolium

Spiselige blå kaprifolium (Lonicera caerulea), også kjent som honeyberry, er endemisk til den østlige russiske regionene av Sibir og Kamtsjatka. Denne busk er den eneste kaprifolium kjent for å produsere spiselig frukt. Disse frukt ligne langstrakt blåbær og ligner i smaken blåbær og solbær.