Dendrobium orkidé Plant Care

December 16

Dendrobium orkidé Plant Care

Den dendrobium orkide anlegget har tykke stammer som vises som canes og kunne lagre fuktighet og mat i tider med tørke. Plantene er svært tilpasningsdyktige og har vært kjent for å vokse i trær eller steiner. Dendrobium orkidé omfatter mer enn 100 arter og er klassifisert i to typer, eviggrønne og løvtre. Orkideer er lett dyrkes med kunnskap om riktig orkidé pleie.

Dyrket innendørs

Evergreen rekke orkidé bærer blomster i klynger og produserer grønne blader langs sin stammer kan dyrkes i et varmt hus. Løvfellende versjonen av orchid blomster fra gamle vekst. Blomster vises i innskrumpet leddene på tørr canes. De kan også dyrkes i et varmt hus.

Betraktninger

Løvfellende versjonen av orkideer vokser plantlets av sin stilkene. Disse plantlets er dyrket som nye planter å reprodusere seg selv. Hvis anlegget holdes også varme eller fuktige, vil den bruke energi på reproduksjon i stedet for blomstrende. Evergreen dendrobiums trenger moderate mengder vann hele tiden; løvfellende dendrobium må tørke helt ut når det er sovende.

Dormancy

Dormancy er når de ikke produserer blomstrer. I denne perioden trenger planter en kjøligere sted å hvile. Dormancy avsluttes når ny vekst begynner. Leddene i anlegget begynner å hovne opp, som er en indikasjon på at anlegget er klar til å blomstre. Når dette skjer, må orkideer vel vannet og flyttet til et varmere. Dendrobium plantene bør repotted når de er ferdig blomstring. Orkideer vil umiddelbart starte ny rot vekst og trenger mer plass.

Vanning

Det anbefales at bøndene bruker en metode å holde styr på anlegget vanning slik at orkideer ikke er over vannet. Løfte anlegget potten for å avgjøre om det er tung eller light er en metode for å fortelle når vannet. En lett gryte må vanning. Orkideer vil sette pris på diffust vann, for eksempel en overhead spray. Påsprøyting vil hjelpe planter tåler varme, tørre dager. På varme spray dager det er best å daglig plantene ned under den varmeste delen av dagen.

pH balanse

Dendrobium orkideer krever vann som er litt surt. En 4.5 5 pH anbefales. Saltsyre kan brukes til å endre pH vann, men det bør først bli analysert av en kjemiker som vil anbefale den riktige mengden vann og syre.