Den riktige måten å installere tidsforsinkelse sikringer

January 17

Den riktige måten å installere tidsforsinkelse sikringer

Før overbelastningsbryteren ble bærebjelke for bolig ledningsnett, tid forsinkelsen sikringer var den mest populære måten å redusere antall blåst sikringer. En tidsforsinkelse sikring kan håndtere en litt større belastning for en svært kort periode. Elektriske apparater bruker mer strøm når du først starter enn mens du kjører. Denne ekstra bølge av forsterkere kan blåse sikringen. Den tidsforsinkelse sikringen kan absorbere denne liten bølge og la bølge passerer uten å åpne krets. De fleste sikring produsenter produsert en versjon av tid forsinkelsen sikringer å passe deres sikringsbokser.

Instruksjoner

•Examine sikringer i sikringsskapet å oppdage hva slags tidsforsinkelse sikring vil være nødvendig for å erstatte eksisterende sikringen. Du må bruke en tidsforsinkelse sikring som har samme amp laste som eksisterende sikringen. Vanligvis rangeres disse sikringer mellom 10 og 30 forsterkere. Det er viktig at du bruker riktig størrelse erstatning sikringen. Hvis du går for høy, kan du risikere en brann fra en overbelastning. Hvis du går for lavt, vil sikring ikke kunne bæreevne og vil blåse for fort.

•Fjern en sikring å se om det er en standard sikring eller en type-S sikring. Standard sikringer er alle samme fysiske størrelse. Type-S sikringer er en annen størrelse på hvert nivå av forsterkere. Dette er en 30-amp sikring blir satt inn i en 15-amp krets. Både standard og type-S sikringer kommer med et tid forsinkelsen.

•Purchase riktig størrelse og type tid forsinkelsen sikringer installere. Fjerne sikringene som blir erstattet med tid forsinkelsen sikringer. Skruen tidsforsinkelsen sikringer inn i hullene i stedet for gamle sikringer. Lukk sikringsskapet, og kretser bør være klar til å gå.

Tips og advarsler

  • Aldri stikke fingeren i en åpen sikringen-kontakt, som du får en alvorlig støt.