Den riktige avbetaling av en over bakken Pool dekke

October 21

Den riktige avbetaling av en over bakken pool dekke vil hindre bassenget duken falt i bassenget, eliminere avfall i bassenget og vil ikke blåse av under sterk vind. I tillegg vil et riktig installert overbygg forhindre algene oppblomstringen og tap av kjemikalier gjennom solar sammenbrudd og tap av vann fra fordampning. Når det er tid å åpne bassenget, er mindre vedlikehold nødvendig så du kan nyte bassenget før med mindre arbeid.

Overbygg

Overbygg må være riktig størrelse for bassenget med 2 overheng til en luften pute og strapping dekselet med et tau laced gjennom grommets kanten av overbygg. Kjøpe en forside som er 4 fot større enn bassenget. For eksempel hvis det er en runde bassenget som 25 fot over, kjøpe en 29 - eller 30-fots cover.

Blåse en luften pute og plasser det i midten av bassenget før du plasserer dekselet på bassenget. En luft-pute kan akkumulere regn, snø og is å avgjøre nær kanten av bassenget, så det er lettere å fjerne eller sug. Dette vil forhindre dekselet falt i bassenget fra vekten av vannet som vil samle på overbygg. I tillegg absorberer en luften pute trykket forårsaket av is, redusere stress på bassenget veggene.

Plasser overbygg på bassenget så det er en lik mengde overheng hele veien rundt. Sett inn et tau gjennom maljer i kanting av overbygg. Holde tauet stramt som du blonder hver grommet. Justere dekselet så det er rett og selv hele veien rundt bassenget. Binde endene av tauet sammen når du kommer tilbake til utgangspunktet.

Vind områder, plassere vannfylte bassenget veggen poser rundt mestring på bassenget veggen. Vann-poser finnes som har grommets slik at de kan knyttes til tauet som holder overbygg til bassenget for å hindre at dekselet løfte under sterk vind. Pool dekke klipp legge ved siden av dekket kanten å holde dekselet på plass. Vinter dekk sel, et produkt som strekker seg rundt omkretsen av bassenget, finnes også å unngå vinden skade overbygg vind steder.

Installere blad liner

En blad liner er en mesh netto plasseres over en solid cover. Mesh tillater vannet å strømme gjennom, men gjør fjerning av løv og annet rusk en mye enklere oppgave. Plasser nett dekselet over solid duken og feste til tauet som holder overbygg tett mot bassenget. Fjerne blad duken når bladene har falt for sesongen.