Den nederste bladene blir gul på min norfolkøyene furu

June 12

Den nederste bladene blir gul på min norfolkøyene furu

Norfolkøyene furu (Araucaria heterophylla), også kalt bor juletrær, er vanligvis dyrket som potteplanter. De er ganske lett å omsorg for, men når bladene begynner gult, lavere grenene vil etter hvert dø og frafall. De vil ikke vende tilbake til grønt når de har nådd dette punktet. Med riktig pleie, kan du unngå dette og la din plante trives innendørs i mange år.

Vann

Tilstrekkelig fuktighet i luften forårsaker nåler av Norfolk furu gule og deretter brun før slutt faller av. Dis din pine med kaldt vann daglig for å øke luftfuktigheten. Du kan også kjøre en luftfukter i anlegget å øke luftfuktigheten i rommet. Norfolkøya furutrær gjøre det bra i 50 prosent fuktighet. Anlegget skal være vannet i løpet av sommermånedene å holde jorda litt fuktig. Vær forsiktig så du ikke over vann, det kan også forårsake bladene å gulne. Ikke la jord blir våt. Vann din plante ukentlig i vintermånedene, slik at jorda tørke helt mellom vanning.

Lys

Norfolkøyene furu trives i naturlig lys. De foretrekker en østlige og vestlige eksponering med en til to timer med sol daglig. Plass din plante i nærheten av et vindu for best resultat. De kan også overleve i husholdningenes lys hvis de får minst 16 timer med lys hver dag. Slå anlegget ofte for å holde den symmetriske.

Temperatur

Norfolkøya furutrær vokser best i kule rom med Dagtid temperaturer mellom 60 og 72 grader. Nighttime temperatur bør variere mellom 50 og 65 grader. Overdreven varme kan forårsake bladene til gult. Ekstreme forandringer i temperatur og kan også skade anlegget.

Potting

Norfolkøya Pines trenger ikke å bli transplantert ofte. De vanligvis tar tre til fire år å vokse gjeldende potten. Bare repot en norfolkøyene furu hvis røttene begynne å vokse ut av bunnen av beholderen. Bladene kan gule på grunn av sjokket av repotting. Alltid bruk en rask-drenering, sterile kommersiell-grade jord og repot anlegget våren. Norfolkøya Pines har ikke en stor, lateral rotsystem og bør holdes i en dyp pott for støtte.