Den mest effektive termisk isolasjonen for et nytt hus

February 10

Bygge et hus er kanskje den beste måten å få akkurat det du ønsker. Når du kjøper en eksisterende hjem, du står fast med hva tidligere eiere og byggherrer tanken var en god idé, men når du gjør en ny byggeprosjekt, kan du gjøre akkurat det du ønsker. En av de mange fordelene med å bygge et hus er at du kan velge alternativene isolasjon som ville best betjene dine behov. Isolasjon mye mer enn holde hjemmet ditt varmt og koselig; Det kan også produsere virkelige energisparing og hjelpe deg å spare penger.

Teppe & Roll

En av de mest populære isolasjon valgene for både nye og eksisterende hjem er teppe eller roll-type isolasjon. Denne isolasjonen er best egnet for uferdige innvendige vegger, inkludert foundation vegger. Teppe og roll isolasjon kan også brukes effektivt i tak og gulv. Isolasjon er relativt billig, og det kan gi god termisk beskyttelse til en god pris.

Skum perler & flytende skum

Skum perler og flytende skum isolasjon gir et interessant alternativ til tradisjonelle teppe og roll glassfiber isolasjon. En av de største fordelene med denne type isolasjon er at det gir god beskyttelse mot varme og kalde ikke tar opp mye plass. Skum perler og flytende skum isolasjon er perfekt for innvendige vegger, inkludert foundation vegger. Det er et godt valg for både nybygg og store renoveringer.

Stivt skum

Stivt skum isolasjon kan være et utmerket valg for nytt hjem construction. En av de viktigste fordelene av denne type isolasjon er at det gir utmerkede isolerende verdi samtidig som tynne nok til å passe overalt. Stivt skum isolasjon kan være et utmerket valg for innvendige vegger, uferdige vegger, foundation vegger, gulv, tak og lave skråtak. Når du bruker stivt skum isolasjon i indre programmer, er det viktig å dekke det med 1/2-inch gips styret for brannsikkerhet. Når isolerende utsiden av hjemmet, er det viktig å dekke det stive skummet med en værbestandig mot.