Den mest effektive måten å rengjøre kjøkken

January 6

Den mest effektive måten å rengjøre kjøkken

Nesten alle elsker å samle på kjøkkenet. Men slutter «love affair» ofte når kjøkkenet krever rengjøring. Husarbeid hjelpere trekk forsvinne handlinger, og en person er ofte igjen for å gjøre jobben alene. Ved hjelp av en trinnvis, effektiv "linje angrep", kan du være av kjøkkenet på et blunk, og alle i huset kan gå tilbake til matlaging, snacking og lage et rot over igjen - til kjøkkenet må rengjøres igjen.

Takle retter

Hvis retter har akkumulert, blir den mest effektive bruken av tid å laste dem inn i en oppvaskmaskin hvis du har en. Ellers rent hånd vask retter på en effektiv måte å gjøre alt skinnende. For å oppnå det utseendet du ønsker, vask lignende elementer, med de som har mindre fett eller mat flekker. Rengjør brillene først så de har en ren, glitrende utseende uten fettete fingeravtrykkene og merker. Sett brillene i en rett rack tørke. Legge til sølvtøy i skvip og følger med tallerkener og skåler. Vask og stakk i parabolen racket tørke. Bruker det samme vannet som er, eller oppdatering med fullstendige eller delvise vask med varmt vann å vaske Potter og pans. Som vask i denne rekkefølgen har ikke retter fett flekker. Sette retter bort umiddelbart når de er tørre.

Motvirke rot

Mens retter er tørke, bli kvitt rotet på benkeplater, som betyr sortere post i tre stabler: lese nå, lese senere og kaste bort - som du bør gjøre umiddelbart, versus senere. Gå til krukker, flasker, bokser og poser som må gå i skap, skuff eller kabinettet.

Tøm kjøleskapet

Dra en søppelbøtte nær kjøleskapet for å gjøre aktiviteten purge mindre klumpete. Hvis du liker kompostering, skille elementer som du kan legge til kompost bin. Ta en EIM inne for å finne du må erstatte boksen natron for friskhet. Inkluder purging ofte glemt fryseren delen minst en gang i måneden.

Surface rengjøring

Nå som tellere er fjernet, kan du gå videre til rengjøring av benkeplater. Bruk din foretrukne countertop renset å rydde kjøkken tellere, øyer og tørke ned den utvendige overflater av store apparater som komfyr og kjøleskap. Mikrobølgeovn er en spesiell mål fordi det er sannsynlig at en oppbygging av fett eller saus kommer inne. Bruke et rengjøringsmiddel som er mikrobølgeovn, ta ut roterende fatet og trygt vaske det i lunkent såpevann. Mikrobølgeovn svamper etter rengjøring for å eliminere bakterier. Gi overflater av brukte små apparater en spray og tørk rengjøring, for eksempel brødrister ovnen og bokseåpner. Annenhver uke, fullstendig rense en kaffetrakter.

Sende opp en ren duft Signal

Dette trinnet er valgfritt, men det hjelper energi og inspirere deg til å fortsette. Satt på en pott på hjemmelaget potpourri. Bruk enkle, hjemmelagde ingredienser, slik som noen sprigs av hele nellik og kanel, eller gjøre en sitrus potpourri med noen oransje eller sitron rinds. Legge til vann, la potten bratt og tillate aroma å fylle kjøkkenet og andre rom i huset.

Final Act

Den endelige "etterbehandling act" er å tørke gulvet. Undersøk gulvet og avgjøre om en enkel våt-mopp nok eller om gulvet krever en full behandling av sturer og skylling. Rengjør gulvet med teknikker og produkter som er spesielt laget for hvilken etasje, som, laminat, fliser eller linoleum.