Den gjennomsnittlige prisen for en godt & septisk systemet

August 30

Den gjennomsnittlige prisen for en godt & septisk systemet

Beregner gjennomsnittlig kostnad for en vann godt kan avhenger hvor dypt boring har å gå for å finne vann, og hva slags pumpe er best egnet for dine behov.

Beregning av kostnaden for en septiktank kan inkludere beløpet avløpsvann som skjer hver dag, i tillegg til terrenget, å avgjøre sidelinjen plassering.

Dybden av vann

En lokal entreprenør kan ha en idé om dybden andre brønner boret i området. Dette vil gi deg en god idé om hvor dypt boring på nettstedet må være. Under normale omstendigheter, i normal terreng, kan den gjennomsnittlige kostnaden for boring kjøre fra 70 cent, til mer enn $2 per fot. Dette inkluderer ikke pumpen eller casing--bare mulig boring kostnadene.

Typen pumper

Type og størrelse av pumpen du vil ha en effekt på bekostning av vann også. Jet pumper har alle elektriske deler over bakken, og brukes i brønner som er grunt - opp til ca 25 fot dypt. Nedihullspumper kan angis hundrevis av føtter under bakken. En 1/2 hestekrefter 12 gallon per minutt kan nedsenkbar pumpe begynne på en gjennomsnittlig pris på $350.

Pumpen størrelsen skal bestemmes av antall kraner i hjemmet, antall personer hjemme, og om landskapsarbeid eller pool vann vil være nødvendig. New Jersey grunnvann foreningen antyder at 75 til 150 gallons av vann, per person, per dag.

Typer septik

Septik kommer i forskjellige størrelser. Størrelsen på akvariet avgjøres av den estimerte avfall vann må håndtere, som igjen vil bli etablert på antall mennesker som bor i hjemmet. Gjennomsnittlig tanken størrelser varierer fra 1000 gallon, til over 2000 gallon. Den gjennomsnittlige kostnaden for disse størrelse tanker, i 2009, kan kjøres fra $600 til over $1500.

Når snitt kostnadene for septisk systemene, ta i betraktning om press systemet vil bli brukt, som tvinger flyt, eller tyngdekraft system, der flyten forekommer naturlig.

Lateral linjer

Mengden og lay-out av lateral linjer avhengig av størrelsen på tank kjøpt, og antall personer i hjemmet. Kostnaden for lateral linjer vil variere avhengig av type og stiler tilgjengelig i ditt område, samt rock eller sand. Noen sideledninger krever plassering på en sand og/eller grus seng for tilstrekkelig absorpsjon.

Prisene varierer

Et grunt vann kan også kjøre fra $500. til $1500 i enkelte områder, og i andre områder kan overskride $7000. Terreng har innvirkning på kostnadene til et godt og septisk system. Kostnadene varierer avhengig av behovene til familien. Kostnader kan også variere etter tilgjengeligheten av entreprenører i området.