Den gjennomsnittlige prisen for en enhet serviceanrop

December 6

Den gjennomsnittlige prisen for en enhet serviceanrop

De fleste apparatet butikker belaste en serviceavgift for å besøke hjemmet og gi et estimat. Det kan ta litt prøving og feiling før et hus finner en butikk med policyer som passer hennes behov.

Gjennomsnittlig pris

Kostnadene for en servicehenvendelse varierer avhengig av plasseringen. Større storbyområder har høyere kostnader, og områder med høyere levekostnader som California og New York har også høyere avgifter. I 2010 var gjennomsnittlig pris for en servicehenvendelse mellom $75 og $125.

Lav avgift

Noen apparatet reparatører bruker en lav serviceavgift som en markedsføring enhet. I ulike byer, et hus kan finne en tjeneste som annonserer $29.99 avgifter eller $35 service samtaler. Disse kan være gode tilbud og en måte for en liten operatør å fange oppmerksomheten til et hus. Men kan de også være en klassisk agn og slå taktikk.

Ingen Service avgift verksteder

Noen butikker annonsere ingen serviceavgift eller ingen gebyr for estimater. Men, besøke et hjem og gi et bud tar tid, og derfor koster penger. Hvis et hus velger en butikk at priser på denne måten, må teknikere ikke belaste kjørelengde avgifter eller noen andre ukjent gebyr. Også gjøre oppmerksom på bud kostnadene. Kostnaden for besøket kan integreres i høyere arbeidskostnader for samme reparasjon.