Den gjennomsnittlige prisen for en behandlet dekk installasjon

March 25

Den gjennomsnittlige prisen for en behandlet dekk installasjon

En av de mer attraktive tilbehør for utvendig i ethvert hjem er en godt bygget og riktig installert dekk. En utendørs dekk fungerer bra når det er koblet til et hjem doorwall walkout, spesielt fordi patio-type aktiviteter i attraktive omgivelser. Utendørs dekk er vanligvis laget av trykkbehandlet trelast. Hvis du tenker på å ha en kortstokk installert men vil kontrollere kostnader, er en behandlet dekk vanligvis det beste svaret.

Behandlet dekk kostnader

Kostnadene til en behandlet kortstokk installert belastes per kvadratfot, som inkluderer både arbeidskraft og materialer. Ideer for kortstokker nettsted sier at i 2011 et behandlet dekk i Ohio koster ca $24 per kvadratfot. I San Diego det koster $18 per kvadratfot og til installere en grunnleggende behandlet dekk. Ifølge nettstedet FIXR er 2011 gjennomsnittskosten for en 16-av-20 fot behandlet dekk $10,634 eller $33 per kvadratfot.

Dekk kostnader faktorer

Hvis du bor nær eller i et stort urbant område, forvente å betale mer for en kortstokk for din internettilkobling grunnet høyere lønnskostnader. Men hvis du har flere faste budgivning for å bygge nye behandlet dekk, kan du se lavere totale kostnader. Også, hvis du bor i et avsidesliggende område av materialkostnadene for dekk vil bli høyere. Til slutt, trykk behandlet tømmer dekk er billigere enn sedertre, redwood eller kompositt materialer og vinyl belegg.

Dekk kostnader høynet

Installasjonskostnader for en kortstokk er sitert for grunnleggende modeller før forbedringer eller forbedringer er lagt til i. For eksempel vil har en ny kortstokk beiset eller forseglet av byggmester når den er fullført øke den totale kostnaden. En annen deck ekstrautstyr som vil heve installasjonen kostnadene er at elektrisk tjeneste som utsalgssteder eller belysning lagt. Ennå har en annen dekket kostnadene høynet ett trekkes tilbake markise å gi skygge installert over dekk.

Betraktninger

Ifølge nettstedet FIXR er en økonomisk fordel av å ha en utendørs dekk installert at den legger til en home videresalg verdi. I mange tilfeller kan et hus forvente å hente inn om lag 80 prosent av en utendørs terrasse når hun selger sitt hjem. Det er også lurt å flekken eller forsegle en kortstokk, selv når det er bygget av trykkbehandlet tømmer. Redusere kostnadene for å ha et behandlet dekk bygget av flekker eller forsegling den selv.