Den gjennomsnittlige kostnaden for Renter er forsikring

May 13

Innboforsikringen kan være en god investering, spesielt hvis du har en masse møbler eller samlinger du bryr deg mye om. Heldigvis er innboforsikringen i gjennomsnitt bare ca $200 til $300 per år. Det er imidlertid mange sak av faktorer som kan dramatisk endre kostnaden for innboforsikringen. Verdien av dine eiendeler, hva slags dekning du vil, området der du bor og hvilken plass du leier alle kan bidra til kostnaden av innboforsikringen.

HO-4 forsikring

HO-4 er den numeriske koden for innboforsikringen. Den dekker skade på din personlige eiendel fra følgende: brann, lyn, eksplosjon, hærverk, fly, røyk, tyveri, vulkanutbrudd, fallende gjenstander, is og snø, elektriske bølge skade, vann-relaterte skader, kjøretøy, opprør og vind. Mens denne grunnleggende type forsikring dekker selv vulkanske skader, dekker den ikke oversvømmelser eller jordskjelv skade.

ACV og erstatning pris dekning

ACV står for "pengeverdi," som er forskjellig fra utskiftning kostnadene dekning. ACV dekning betyr det betaler bare kostnadene ved hva eiendommen var verdt når det var tapt av stjålet. For eksempel er en TV kjøpte for $500 ikke verdt en uke senere. Erstatningskostnaden dekning, derimot, betaler hva det ville koste for å erstatte elementet med en lignende. Så hvis du hadde en 40-tommers flatskjerm stjålet som du kjøpte for to år siden, vil denne typen renter's forsikring dekke kostnadene for en erstatning, minus din egenandel. Vanligvis må du først kjøpe det nye elementet og sende kvitteringer for å samle forsikringspengene. Selvfølgelig vil du få mer penger tilbake med utskiftning kostnadene dekning, men denne typen dekningen er litt dyrere.

Spesielle elementer

Mens typiske elektronikk, smykker og selv antikviteter er dekket under en standard renter forsikringen, skal alle elementer som er spesielt sjeldne eller dyre dokumentert og sendt til forsikringsselskapet. Mens dette kan vil kjøre kostnaden for forsikring høyere av litt, mange folk tror det er verdt det å sikre krav bli æret.

Ansvar

Når du først tenker på innboforsikringen, tenker du mer om dekning i tilfeller noen stjeler din møbler eller elektronikk. Det kommer ikke til hjernen du trenger forsikring i tilfelle noen faller og slår hodet på stuebordet og ønsker å samle erstatning. Mest grunnleggende innboforsikringen bærer ansvar dekning, betyr prisen for ulykken vil bli dekket til ansvar grensen. Hvis de bestemmer seg å saksøke deg, du også dekket for beløpet de gis i søksmålet.

Holde kostnadene nede

Det er noen tiltak du kan ta å få en lavere premie, og å holde det slik. Hvis du bor i et tryggere område med en lav kriminalitet, vil du ha en lavere premie. Du kan også øke din egenandel hvis du føler du ville være villig til å betale mer hvis noe faktisk skjer. De som ikke har hunder har også lavere renter forsikringspremier.