Den gjennomsnittlige kostnaden for over bakken Pool vedlikehold

November 1

En over bakken pool krever en betydelig investering av tid og penger å opprettholde. Det er en rekke kjemikalier som kreves for å holde vannet rent, samt daglig vann testing og rengjøring. Jo mer flittig du er når testing og rengjøring, jo billigere bassenget vil være å opprettholde.

Tid og penger

Faktorer som påvirker hvor mye tid og penger for å holde en ren inkluderer størrelsen på bassenget, hvor mange folk som bade og hvor ofte de svømme, om det er planter rundt bassenget og hvordan været er. Planlegger å bruke minst 15 minutter hver dag for å teste vannet og skumme bassenget, og 30 minutter hver uke for å legge kjemikalier og rengjøre filteret.

Elektrisitet

Kjører i pumpen og filteret vil øke din strømregning. I de varmere månedene kan kjøres pumpen og filter nesten kontinuerlig for å holde bassenget rent. En 1-hestekrefter pumpe vil koste ca 37,5 cent per time å kjøre på gjennomsnittlig 25 cent/kilowattime. Avhengig av plasseringen, kan kostnaden bli høyere eller lavere. Jo større pumpen, jo mer watt vil bruke og jo høyere kostnadene. En 1-hestekrefter pumpe renser tilstrekkelig en 24-fots runde bassenget i 8 timer.

Kjemikalier

Den første kjemiske som må legges til en pulje er algaecide. En quart algaecide koster ca $10 fra mai 2011, og bør vare en hel sesong. Den neste kjemiske som du må er pool sjokk, som vanligvis kommer i 1-lb. poser som kjører fra $2 til $4 per kolli. Hvor nødvendig vil avhenge av utvalgsstørrelsen; men som en generell tommelfingerregel legge 3 1/2 ss. per 500 gallon av vann. Så er det pH og alkalitet saldoer. En 4-lb. beholder av pH ned er ca $10, pH opp alkalitet økningen er omtrent det samme. Den høyeste kostnaden i kjemikalier blir klor. A-10 pund bøtte med 3-tommers klor tabletter vil koste ca $40 til $50 og vil sannsynligvis vare du en sesong. Kjemikalier må byttes hvert år, men de kan brukes utenom sesongen for å holde hvilket klor i bassenget stallen.

Vann og vannpytt Service

Hvis du winterize bassenget, må legge vann for å bringe tilbake til det normale før du legger til kjemikalier. Noen ganger må du legge vann grunn å sprute ut og vann tap om sommeren. Hvis du ikke er sikker på din evne til å betjene bassenget, kan du leie en vannpytt service å sjekk og service bassenget en gang per uke. Prisen vil variere fra $85 til $150 per måned, avhengig av hvor mye vedlikehold du tjenesten utfører.