Den blå hortensia & interiørdesign

March 14

Den blå hortensia & interiørdesign

Hortensia, en blomst som vokser i pulver-blå skygge fungerer som en tiltalende tabellen midtpunktet. Det er mange andre måter du kan bruke Hortensias form og farge til å opprette en hjem interiørdesign ordningen.

Størrelse

Størrelsen på hortensia ordningen og rommet størrelsen må samsvare. Spisestue innredet med blå hortensia farge fordelene fra mellomstore midtpunktet i hortensia klynger i en hvit eller sølv vase. For pulver rom eller gangen er hortensia kranser rundt små, hvit eller blå lysene et sofistikert tillegg.

Typer

Det er flere elementtyper interiør design inspirert av blå hortensia. I en blå hortensia-tema soverom, kan et stort portrett av blomster på viktigste veggen være fokal stykke rommet. I stuen er stort område tepper med blå hortensia bilder eller store syntetisk-blå hortensia buketter for kaffe tabeller en fin touch.

Betraktninger

Dryss ekte eller syntetiske hortensia kronbladene på sengen eller en liten kommode legger en romantisk element til plassen. Male et veggmaleri av blomstene på viktigste veggen er spesielt imponerende og koordinerer godt med resten av hortensia-inspirert innredning.