Den beste uretan å Refinish gulv

August 27

Gitt hvor mye innsats som kreves for å refinish tregulv, fornuftig det bare å bruke beste kvalitet polyuretan du kan kjøpe for å få mest nytte fra ditt arbeid. Av polyuretan som er best for deg avhenger av hva slags finish du prøver å oppnå på gulvet, hvor mye bruk og misbruke den får og hva budsjettet er.

Oljebasert polyuretan

Oljebasert polyuretan har eksistert lenger enn vannbasert. På grunn av brukervennlighet og miljøhensyn blir vannbasert polyuretan mer vanlig. Oljebasert polyuretan er noe mer slitesterk enn vann-basert, så det er å foretrekke i svært høyt trafikkerte områder eller områder som får mye misbruk. Oljebasert polyuretan tar vesentlig lengre tid å tørke enn vann-basert, så er ikke produktet av valget hvis du arbeider i et begrenset tidsrom. Oljebasert polyuretan avgir også flere gasser enn vann-basert, så er mindre egnet for folk som er følsom for lukt eller kjemikalier.

Vannbasert polyuretan

Vannbasert polyuretan er litt dyrere enn olje-basert, men har en rekke fordeler. Tørker raskt og emitting færre lukt, gulner ikke vannbasert polyuretan over tid som gjør oljebaserte. Det beholder en krystallklar finish for å beskytte den naturlige tre fargen eller beiset tre under den. Vannbasert polyuretan er mer miljøvennlig godartet enn olje-basert verktøy og pensler kan renses med bare vann.

Glans

Både olje-basert og vannbasert polyuretan er produsert i en rekke sheens å møte behovene til ulike stiler av boliger og ulike hus preferanser. Høyglans polyuretan gir et gulv et lyst og stilig utseende, men viser riper og skader svært åpenbart. Høyglanset er ikke passende for trafikk eller husholdninger med barn og hunder, fordi det raskt viser sin alder. Sateng glans er mer passende for en utilitaristisk gulv. Mens det er ikke like skinnende som høy glans, tar det mye mer misbruk uten å vise den. Noen glans enn høyglanset har hatt en additiv blandet inn polyuretan kompromiss glans, så den trenger å være grundig rørt før bruk.