Den beste typer vann for planter

April 15

Den beste typer vann for planter

Vet som vann du bruker på plantene dine og høste mer energisk avlinger. Vannet høy i natrium, klor og fluor kan skade og drepe en plante. Planter avledet mesteparten av næringsstoffene de trenger fra jord de. Vann hjelper slippe næringsstoffer saken til en plantens rotsystem. Vann transporterer næringsstoffer gjennom strukturen til en plante, men vann med tunge mineraler og farlige kjemikalier kan gjøre mer skade enn godt. De fire beste typene vann for vanner er destillert, regn eller smeltet snø, godt og kildevann. Trykk eller kommunale vann bør unngås.

Destillert vann

Dette er det beste vannet for planter. Dette vannet er blottet for kjemikalier og mineraler. Det er lett å gjøre destillert vann, men du kan også kjøpe den på matbutikken. Med destillert vann kan kreve litt ekstra tid og planlegger hus del, men resultatene er verdt innsatsen. Fylle noen store munn beholdere med vann og la beholderen å sitte ute i 48 timer. Kjemikalier og andre mineraler i vannet vil fordampe og spre bort. Destillert vann kan nå brukes til vannet plantene dine.

Regn eller smeltet snø

Samle regnvann i en 55 gallon fat nederst i rennesteinen downspout hjemme. Snø kan samles og smeltet i en lapskaus gryte på komfyren. Tillat ikke snø vannet til å koke. Bring vannet inn i hjem og la den acclimate til romtemperatur før vanning innendørs planter. Noen regn samling fat har en tappekran nederst så du kan koble til en hageslange for utendørs anlegg vanning. Regn og snø som faller i industrielle er ofte syreholdig, gjør den ubrukelig for vanner.

Brønn

Dype brønner som henter vann under bakken overflaten har færre miljøgifter. Dette er en god vann til anlegget vanning bruk. Overforbruk kan føre til mineral buildup som vannforsyningen avtar. Brønner er dyre å installere og krever strøm for å pumpe vann ut. Utgifter kan oppveie kostnadene hvis vann renhet er eksepsjonell. Få godt vann testet før du bruker den til vann planter. Du kan leie en profesjonell å teste den, eller du kan få et kit å teste det selv.

Kildevann

Naturlig forekommende springs har fordelen over brønner, fordi ingen boring eller strøm er nødvendig for å få på vannet. Kildevann er vanligvis dyrt å kjøpe og kildene er ujevn når det gjelder plassering. Dette er ikke en pålitelig kilde til vann, kan vann fra en ren kilde være svært gunstig for vanner. Den renere vannet er, jo bedre. Få den testet tidligere benytter, fordi noen brønner kan være syreholdig eller høy i natrium. Begge, i store mengder, kan være skadelig for planter.