Den beste typer tre for en personvernet gjerde

June 23

Den beste typer tre for en personvernet gjerde

Tre, en attraktiv, praktisk komponent for personvern gjerde, kan være beiset eller malt nesten alle farger. Fra holdbar økonomisk, tre typer tilby et bredt spekter av valg for gjør det selv hus. Ideell tre for fekting prosjektet avhenger av pris, tilgjengelighet, enkel installasjon, styrke og holdbarhet.

Cedar

Holdbar og rimelig priset, vestlige rødt sedertre og nordlige hvite cedar er praktisk og estetisk skogen brukes til personvern fekting. I brann utsatt områder, sedertre møter og overgår de fleste statlige og lokale sikkerhetskrav. Et porøst tre, sedertre absorberer raskt maling og beis eller kan være venstre unstained til å en sølvfargede grå. Det foretrukne valget av profesjonelle gjerde entreprenører, Villvestfilm rød cedar eller nordlige hvite cedar er ideelle treslag for alle typer bord eller stakittgjerde. Installere cedar plankekledning slik at bunnen av gjerdet ikke stadig berører bakken.

Bambus

Sterk, lett installert og insekt - og fuktighet-resistente, bambus benyttes ofte til gjerder materiale. Bambus polakkene er kablet sammen med sterk kobber eller stål band og knyttet til trafikkmaster. Du kan kjøpe fabrikkerte gjerde paneler online og fra gjerder entreprenører eller lokal hjem og hage forsyne butikkene. Hvis du søker en tropisk titt for hjem landskapet, er bambus gjerde attraktive og langvarig.

Hvit skogen

Innen fekting refererer hvit tre til fargen på et gjerde når det nylig er installert. Gran, furu- og er kjent som hvit skogen. På grunn av sin lave kostnader og klar tilgjengelighet er sørlige gul pine en favoriserte valg i Sørøst og Midtvesten. Press-behandlet furu innlegg vil vare i 10 år eller mer. Stakittgjerder bygget av Gran er en økonomisk måte å definere eiendomsgrenser. Gran normalt varer fem til åtte år, men kan vare lenger. Av alle varianter av hvit tre har Douglas fir den lengste levetiden, 15 til 20 år. Fordi noen press-behandlet skogen inneholder giftige arsen, bør det ikke brukes for gjerder rundt hager og frukthager, hvor skadelige kjemikalier kan lekke inn jordsmonnet og forurense avlinger.

Redwood

Selv om litt dyrere enn andre materialer som tre gjerde, redwood er en av de beste valgene for å bygge personvern gjerde. Gir naturlig skjønnhet, presenterer redwood minimale problemer med avmerker, Kopping eller fordreining. Hvis du planlegger å flekken gjerdet, er redwood et godt valg. Redwood inneholder lite eller ingen harpiks og presenterer en åpen celle struktur som lett absorberer flekken. Hvis venstre utsatt for elementene, redwood viser en myk, sølvfargede grå. En av den mest holdbare Woods, redwood personvern gjerde vil vare i flere tiår.