Den beste typer svømmebasseng filtre for Fine Sediment

December 23

Svømmebasseng eiere har valget mellom tre typer filtre for et basseng. Valget mellom diatomaceous jord, sand og patron filtre kan være forvirrende med hver enkelt tilbyr fordeler over andre. En måleenhet for filter livskvalitet dens evne til å fange fint sediment, som måles i mikron.

Mikron saken

En mikron er måling som alle filtre er vurdert. Jo mer effektiv en svømmebasseng filtrere, mindre partikler den kanne fange. For å sette mikron i perspektiv, har gjennomsnitt menneskehår en diameter på 90 mikron. Det blotte øye kan vanligvis oppdage (noen bedre enn andre selvfølgelig) en partikkel så liten som 40 mikron. De fleste bassenget filtre på markedet er i stand til fangst rusk som er mindre enn det blotte øye kan oppdage.

Kiselgur

Mest effektive filteret på markedet for fine sedimenter er kiselgur filter, også kjent som et D.E. filter. Denne typen filter verker av innskudd D.E. pulver, som er en myk, knust sedimentære bergarter, inn i filteret gjennom bassenget skimmer. D.E. pulveret fester seg til filteret rutenettet, som arbeider sammen for å fange støv og partikler så små som 3 mikrometer i størrelse.

Sand og patroner

Sand filtre er en annen type. Dette kan fange støv og partikler så små som 20 mikron, som er fortsatt mindre enn det blotte øyet kan se. Sand inne filteret er ansvarlig for overlapping smuss og partikler. Kassetten filtre er den minst effektive, men kan være den enkleste å opprettholde. Kassetten filtre bruker en polyester pleated patronen og fanger skitt og rusk så lite som 25 mikrometer. Dette er den minst effektive filterene på markedet i vilkårene på micron partikkelstørrelse.

De alle arbeide

Noen av de tre basseng filtertypene fungerer godt nok med svømmebassenget som gir deg krystallklar svømming vann, forutsatt at du følger en dedikert vedlikeholdsplan. Vedlikehold og rengjøring filteret når nødvendig er nøkkelen til et godt vedlikeholdt og effektiv system. Selv om kiselgur filteret er den mest effektive når det gjelder mikron, er sand og patron en trygg gjetning også. Overvåke din manometer og rengjør filteret når trykket stiger 8 til 10 pund pr. kvadrat tomme (psi) over det normale driftstrykk.