Den beste typer høye Fescue for Southern California

October 28

Høye fescue (Festuca arundinacea) er en kul-sesongen gress, som blir grønn vinteren og tendens til å gå sovende sommeren. Høye fescue er et unntak blant kjølige sesongen gress og vil vokse godt i Sør-California. Forskjellene blant nylig utgitt høye fescue torv kultivarer er så liten at det er umulig å si med sikkerhet som er samlet best.

Gress og klima

US Department of Agriculture anlegget hardførhet voksende soner basert gjennomsnittlig årlig minimum vinteren temperatur, har mindre betydning for torv gress enn for blomsterplanter. Cool sesongen gress, tilpasset nordlige deler av USA, er vanligvis grønn i kjøligere vær og blomstre i temperaturer fra 65 til 75 grader Fahrenheit. Varme sesongen gress, tilpasset til varmere områder, som temperaturer mellom 80 og 95 F. USDA ytterligere deler kul og varmt soner i fuktig og tørr. Southern California, hovedsakelig i USDA anlegget hardførhet soner 9 og 10, er i sonen varm tørt gress. Høye fescue, det vanligste torv gresset i California, blir grønn vinteren og tåler varme og tørke i sommer.

Høye Fescue historie

Grov struktur "Kentucky-31" og "Alta," best vokst for dyr foraging, ble plantet som plener i mer enn 50 år men de produsert svak torv. I 1970 og 1980 utviklet horticulturalists fine struktur, tett hybrider som ga plener helårig farge. Disse torv kultivarer inkludert "Rebel," "Houndog," "Falcon," "Eventyret" og "Olympic". I årene som fulgte, utgitt horticulturalists score av hybrid kultivarer. I dag kan du få "Rebel forhånd," "Rebel IV" eller "Rebel Extreme." Det forbedrede blanding av de opprinnelige kultivarene viser de samme grunnleggende trekkene.

University of California tester

I slutten av 1980, University of California, Riverside, testet 38 varianter av torv-type høye fescues i sin UC sør kysten feltstasjon i Irvine, rundt 40 miles sør for Los Angeles. På en 1-9 skala, beste samlede resultatene for de topp 10 høy fescue torv kultivarene opprettholdt på kutte høyder av 3/4 til 1 1/2 tommers var "Falcon" på 6,8, etterfulgt av "Rebel," 6.7 og "Houndog," 6.6. UC forskere sier forskjellene blant topp kultivarer i denne generell vurdering og rangering av andre kvaliteter er statistisk ubetydelig.

Tetthet og farger

På en tetthet skala fra 1 til 9 med 9 blir det mest tett gresset, UC forskere konkluderte de tre beste kultivarene var «Eventyret,» Arid, ""Apache","Houndog"og"Jaguar." Alle fikk en 8. På en fargeskala fra 1 til 9 med 9 blir den mørkeste grønne, var de tre beste kultivarene "Jaguar" 7.3 og "Eventyr" og "Olympic", både 7.

Motstand mot sykdom og ugress

Best torv kultivarer for motstå fungal rust sykdommer var "Alta," "Clemfine" og "Houndog." Kultivarer muligheten til å motstå invasjoner av crabgrass og andre Bredbladet ugress når mowed i høyden på 3/4 tommers og 1 1/2 tommers var "Falcon," Rebel"og"Houndog."