Den beste typer flekker for en høy trafikk dekk

September 26

Det finnes en rekke dekk flekker og tetningsmasse på markedet. For et dekk som får mye trafikk, det er for å velge en flekk som vil opprettholde mye slitasje og fortsette å se frisk. En kvalitet flekk vil legge år til livet av dekk, beskytter den fra begge elementene og gående.

Velg en oljebasert flekken

Det beste valget for flekker en høy trafikk dekk er halvtransparente oljebaserte flekken. Oljebasert tetningsmasse motstå været, regne spesielt, bedre enn vannbasert tetningsmasse gjøre. Heldekkende farge flekker ser bra når de går på, men foten trafikk vil føre slitasje mønstre raskt. Heldekkende farge flekker er fin for gjerder, men ikke mye bra for dekk.

Delvis gjennomsiktig flekker skjule feil

Delvis gjennomsiktig flekker fungerer bra for både nye og eldre dekk. Delvis gjennomsiktig natur flekken lar de tre korn å skinne gjennom mens skjule eventuelle feil eller slitt områder i skogen.

Klart dekk behandlingstilbud er også populære

Andre alternativer for tetting en kortstokk inkluderer vann repellents eller trebeskyttelse. Hver av disse går på klar, men den vannavstøtende tillater tre å naturlig visne i sølv grå samtidig bevare integriteten til tre. Tre konserveringsmiddel beskytter tre fra sol og vær samtidig beholde den opprinnelige fargen.

Riktig flekken programmet er viktig

Uansett hvilken dekk flekker alternativet er valgt, er det viktig å starte med en ren og tørr overflate. Sand grov eller slitt områder. Bruke kvalitetsverktøy som børster med stramme bust eller en grov rull. Vurder å bruke en sprøyta designet for aktiviteten. Sprøyter kan vanligvis leies i et par timer, gjør flekker dekk rask og effektiv. Pensel eller rull finpusse kan fortsatt være nødvendig.

Reapplication vil være nødvendig

Selv når en kvalitet oljebasert flekken er brukt riktig, forvent å trenge på nytt en frakk hver to til tre år. Holde dekk fri for rusk og ren med sporadiske spray av en hageslange til å forlenge dekk flekken.