Den beste typer drivhus

February 5

Drivhus kan variere i størrelse, form og stil. Budsjett, landskap og valgte planter for drivhuset vil påvirke den drivhuset du velger. Å velge riktig drivhuset, planlegge og gjøre noen undersøkelser. Vet hva dine behov er, så du kan velge den beste løsningen for voksende behov.

Vedlagte Lean-To drivhus

En lean-to drivhus er bare halve et drivhus. Denne drivhus sikkerhetskopierer til utvendig vegg i ditt hjem, og taket av drivhuset møter taket-linjen. Denne stilen av klimagasser er kostnadseffektivt sammenlignet med andre stående drivhus strukturer og fungerer godt når du ikke har mye rom for et stort drivhus. Det kan være vanskelig å kontrollere temperaturen i denne stilen fordi veggen drivhuset er knyttet til kan absorbere solstråling, mens drivhuset gjør stråling å forlate. Den skal plasseres på siden av huset med maksimale soleksponering. Lean-to stil klimagasser er den mest populære blant amatør growers, men som ikke brukes ofte til reklameformål.

Noensinne-Span

En noen gang-span drivhus er et stort drivhus som er knyttet til en vegg i ditt hjem. Den store størrelsen på denne drivhus lar deg vokse en stor mengde og variasjon av året. Full lengde er mer åpen, noe som gir bedre luftsirkulasjon. Den store ulempen av denne stilen er at det kan være svært dyrt å bygge en gang-span drivhus på ditt hjem. Hvis du bruker en tung dekker for drivhuset, som glass eller glassfiber, er en rigid struktur et bedre stilvalg. Hvis du vil drivhuset har en buet eller buet utseende, kan du vurdere å bruke en lettere materiale for å dekke drivhuset, for eksempel polyetylen eller poly-karbonater.

Vinduet montert enhet

For å vokse et lite antall planter, er en vindu-montert enhet det ideelle valget. Gjennomsnittlig vinduet montert enheten kan bygges ut fra et vindu og stikke frem om en fot ut fra vindusposten. Den store fordelen til denne tilknyttede klimagasser er at det er svært kostnadseffektivt. Den store ulempen er at et begrenset antall planter kan dyrkes i denne stilen av klimagasser.

Frittstående strukturer

Et drivhus har ikke å være knyttet til huset. En fordel til en frittstående struktur er at du kan gjøre drivhuset som stor eller liten som trengs. Vær oppmerksom på at for effektiv varmen sirkulasjon og tilstrekkelig voksende plass, er det best å ha en struktur mellom 17 til 18 fot bred. Anbefalte minimumsstørrelsen for en frittstående struktur er 6 fot bred 12 fot lang. Det faktum at du kan styre størrelsen påvirker hvor mye en frittstående drivhus kostnader. Stiler av frittstående strukturer varierer, men de vanligste er Quonset. Taket av Quonset er en lang, lav bue, som ligner et fly hengeren.