Den beste typen lakk for et lite fuktig bad

June 21

Den beste typen lakk for et lite fuktig bad

Små, fuktig bad nytte av lakkfarger formulert for å tåle dampende dusjer. Lakk refererer til en maling glans eller glans og reduserer holdbarhet og lys-reflekterende kapasitet på malte overflaten. Blankere malingen ferdig har kapasitet til å reflektere mer lys, gjør et lite bad større. Den beste typen maling ferdig for bad avhenger av dens evne til å motstå fuktighet, evne til å reflektere lyset og holdbarheten, men du vil også ta hensyn til dine personlige preferanser.

Semigloss

Semigloss maling brukes vanligvis i bad. Vanligvis semigloss er mer motstandsdyktig mot fuktighet og tåler slitasje, chipping og flekker, gjør det ideelt for maling badet har vegger. Det er også en holdbar lakk som er enkel å rengjøre. Semigloss lakkfarger har en sjenerøs kapasitet for reflekterer lys, gir et lite bad illusjonen av blir større.

Sateng

En silkematt maling finish har en perle-lignende glans som er ikke så reflekterende som en semigloss finish, men er litt blankere enn en eggeskallet finish. Satin finish maling er mye brukt i bad fordi de er holdbar, lett å skrubbe og har et moderat skinnende utseende. Denne finish er ikke så skinnende eller som lys reflekterende som semigloss men reflekterer beskjedent lett nok til å lage et lite bad mer åpen og luftig.

Matt

Matt eller flat lakkfarger er den minste skinnende av alle utførelser. Kjedelig utseende gjør dem en dårlig lys reflektor, som ikke gjør noe med å tilrettelegge en illusjon av et lite bad ser større. Matt ferdig er vanligvis utsatt for fuktskader, flekker og skraper, noe som gjør dem dårlig kandidat til badet har vegger. Men tilbyr Benjamin Moore en bad maling - Aura bad og Spa - med en Matt-avslutning formulert for å låse ut fuktighet og motstå vann flekk.

Betraktninger

Ta forholdsregler for å hindre overdreven fuktighet buildup i Bad kan lette levetiden til din lakk. Sprekk et vindu eller aktiverer en avtrekksvifte når du tar en dampende dusj, bidrar til å sirkulere badet luften. Klimaanlegg trekke fuktighet ut av luften i sommermånedene. Også la badet døren og dusj gardin åpen når de ikke er i bruk.