Den beste tomatplanter å vokse i Texas

March 8

Tomater er en av de mest populært dyrket grønnsakene blant bakgård gartnere. Texas' varmt klima er egnet for dette sun-loving anlegget, med Cornell University rapporterer at ca 900 hektar med Texas landskapet vert tomatplanter i 2009. Selv mange tomat varianter i staten, kom flere spesifikke anbefales av Texan universiteter og master gartnere.

Red kirsebær

Røde tomater kommer anbefalt av Texas A & M University. De er best kjent for sine ekstra søt, bite-sized frukt, sier "Den komplette guiden til voksende tomater." Anlegget har varierende høyder avhengig av om du vokser en busk eller vintreet versjon av cherry tomat og frukt er vanligvis klar til innhøsting i 80 dager av planting.

Roma

Ulike varianter i roma, som "San Marzano" og "Viva Italia," komme rost av Tom Wilten, en Texas mester gartner intervjuet av "The Dallas Morning News," som bemerker at disse varianter er bedre i stand til å håndtere overdreven varme i Texas i vekstsesongen. Disse tomater har plommer-formede frukter og er best kjent for sin bruk som en hermetikkboksfylling tomat deres firmaet kjøttet og tykk hud. Frukt modenhet tid varierer, men vanligvis tar 70 til 80 dager.

Stort sett

Som navnet antyder, produserer ulike "Stor satt" arv stil tomat frukten ligner på de fleste biff tomat varianter. Texas A & M University anbefaler denne variasjonen for Texan gartnere som vil til stor-mellomstore frukt, som andre store frukter varianter ikke håndtere varmen godt. Denne vine-stil vokser opptil 96 inches høy og er klar for innhøsting innen tre måneder etter planting.