Den beste tiden til vann planter i Nord-California

February 17

Den beste tiden til vann planter i Nord-California

Mange deler av Nord-California gir gode omgivelser for dyrking av frukttrær, grønnsaker, ornamentals og andre planter. Solnedgang Magazine gir respektert råd for hjem gartnere, tyder vanner i morgen så fuktighet har tid til å fordampe før kvelden.

Vann de fleste planter når jord tørker ut

Overwatering er en hyppig årsak til anlegget død. De fleste planter foretrekker deres jord tørke ut mellom Pottejorden, minst litt. Rot råtne og andre sykdommer kan utvikle i planter tvunget til å sitte i våt jord eller en dam. Mange planter nytte blir plantet i en litt innfelte bassenget som flom når du vann den. Tomater, sitrus og mange typer trær er eksempler på planter som vokser i et basseng. Hvis du legger slange ved foten av en plante og bladene tørr, kan du vann det til enhver tid på dagen.

Plener trives fra dyp morgen vanning

Ifølge solnedgang Magazine, er det bedre å vann et dypt ukentlig enn å gi kortere perioder vann oftere. Morgenen er også den beste tiden på dagen å vanne plenen. University of Washington anbefaler bruk av overhead sprinklere på plener og å la dem kjøre før de leverer 1 tommers vann. Angi en kaffe kan plenen der det vil fylle med sprinkleranlegg vann å se hvor lang tid det tar for å levere 1 tommers vann.

Drypp systemer gjør morgen vanning lett

Drypp vanningssystemer er ikke vanskelig å sette opp og bruke, og planter slags nytte levering av vann på deres rot soner. Hvis du kjører et drypp system første om morgenen, vil jord ha en sjanse til å tørke ut litt før de kjøligere kvelden temperaturene frem snegler, snegler og andre ødeleggende begrunnelse-bolig skapninger. Morgen vanning også bidrar til å forhindre visse fungal sykdommer som oppstår når planter og jord er våte i løpet av natten. Hvis du installerer en hage tidtaker for drypp systemet, kan du kjøre for å jobbe om morgenen uten å måtte ta tid å hånd vann hagen din.