Den beste tiden & sesongen å plante Crinum pærer

November 24

Crinum liljer kalles"ofte"anlegget som aldri dør,"" Ifølge National Gardening Association. Selv om vanligvis i Sør og i California, crinum liljer også vokse i andre områder av landet.

Historie

Crinum, også kjent som cape lily, spider lily eller swamp lilje, oppsto i Sør-Afrika. Som en varme klima blomst er crinums hardføre i USDA hardførhet sonen 10 og 11. Mulch crinums i soner 8 og 9 for å la dem i bakken over vinteren. Men i sonene 4 til 7, vokse crinums i beholdere, ifølge North Carolina State University samarbeidende forlengelse.

Funksjoner

Ifølge University of Florida IFAS forlengelsen, kan du plante crinums til enhver tid av året i USDA hardførhet soner 8 til 11. Men det er ikke nødvendigvis optimale. Høsten og våren er den beste tiden og sesongen å plante crinum lily pærer, ifølge North Carolina State University forlengelsen.

Betraktninger

Som en varme klima blomst vokse crinum liljer ofte i grøfter og forlatt hjemmesider i Sør. De vokser 3 til 5 fot høy og har en lignende spredning. Blomstrer kommer i en rekke farger, inkludert hvitt, rosa, rød og crimson, og blomster også komme i heldekkende farger eller striper, etter North Carolina State University.