Den beste tiden på dagen å plante tomater

November 8

Den beste tiden på dagen å plante tomater

Tomater er blomstrende, vining planter når den er varm og solfylt utenfor. Om våren, når det er fortsatt litt kult, krever de noen beskyttelse. Våren er, men den beste tiden for å plante tomater, som det gir plantene en lang vekstsesongen for deres frukt høste.

Planting

University of Missouri forlengelsen antyder fastsetter tomater på hjemmesiden hage så tidlig som mulig i våren, for å gi plantene tid til å vokse og frukt før høsten kommer. Utvidelsen antyder planting så snart de siste frost er borte, når jorden varmes nok for lett arbeider.

Dag

Tomat hagearbeid Guru nettstedet råder at kjølig, skyet dager er best for transplanting tomater i hjem hage. Gartnere skal plante i morgen, å holde tomater fra tørking eller lider under prosessen.

Forberedelse

Noen plante bør begynne med tilstrekkelig forberedelse, å holde transplantasjon prosessen rask og enkel. Tomater krever et nettsted som får full sol hele dagen og rask drenering. Gartnere skal blande en kombinasjon av halv rask-drenering jord og halv organiske kompost, med et tillegg av startpakke gjødsel, i jorden en dag eller to før transplantasjon.