Den beste tiden av året å plante epletrær

September 29

Gikk ut til din egen epletreet og plukke frukt er en tilfredsstillende og givende følelse. Det tar cirka tre år etter du plante en epletreet å utvikle frukt som du kan plukke, og det er bare hvis treet er plantet riktig, til rett tid av året. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror å ha en apple tre tunge med søte, sprø frukt.

Høst

Plante en epletreet høsten, når du oppdager andre trær mister bladene og gå sovende, er den beste tiden. I de fleste regionene, vil dette gi tre røttene tid til å bli etablert før kaldt vinteren. Planting når som helst mellom September og desember er akseptabelt, med ideelle tiden første halvdel av November.

Vinter/tidlig våren

Hvor vinter starter tidlig, er forlater lite tid for en ny epletreet etablert, våren plante ønskelig, spesielt hvis det kan gjøres mens epletreet er fortsatt i sin sovende scenen. Når bakken er tint nok for å grave nødvendig hullet, du kan plante epletreet. Vanligvis skal våren plante være ferdig før slutten av mars.

Sommer

Hver gang en stund, du finner et røverkjøp på et epletre i hagen sentrum midt på sommeren som du ikke kan gå forbi. Dette er vanligvis epletrær som er plantet i en pott, ikke bare rot. Hvis du har kjøpt et tre i sommermånedene, med full løvverk og ny vekst, er det bedre å plante den i bakken umiddelbart i stedet for å la den i potten til treet går sovende. Kontroller at det blir nok vann og unngå gjødsle den til røttene etablere i jord.