Den beste tiden av året å kutte trær for Firewood

July 27

Ved er en effektiv drivstoff for vedfyrte ovner, peiser, ovner, kjeler og bål. Gjør det selv hus, med riktig verktøy og sikkerhetsutstyr, kan enkelt samle tre for varme i løpet av kulden dager av vinter. Når kutte ved, alltid ha en hardhat, hansker, beskyttende chaps, tilbake og øret og øyet beskyttelse. Ved kan høstes i året, når du har tid og lyst.

Våren

Hvis du er å kutte trær på din egen eiendom eller woodlot, merke trær for fjerning våren. Tidlig på våren, før løvtrær har blader, er det enklest å identifisere trær med skadet kroner, ødelagte greiner eller delt badebukser. Etter bladene utvikle, er det vanskelig å nøye undersøke kalesjen av trærne og vurdere skaden. Mark trær valgt for fjerning med en fet karakter av fargerike spraymaling, plassere merket i øyehøyde på stammen. Når din trær er merket, kan du begynne cutting - eller klippe når praktisk senere i sesongen.

Sommer

Hvis været er behagelig og bidrar til å kutte, er sommeren en fin tid å kutte firewood. Men hvis temperaturen har steget og skogen er knusk tørr, forårsake Kjedesag en gnist som kan antennes en skogbrann. Hvis du har sikret ved tillatelse og kutte på USA Forest Service, Bureau of Land Management eller statlig jord, husk å sjekke med de aktuelle myndighetene å avgjøre brann fare status og om det er restriksjoner ved skjæring. USFA vanligvis begrenser sommer tre klippe til tidlig morgen timer når dugg er til stede, å undertrykke gnister.

Høst

Etter de varme dagene i sommer har gått, er kjøligere dagene en hyggelig tid å kutte firewood. Ved som har hatt en sjanse til å grundig tørr gir mest varme og den minste røyk ved forbrenning. Brensel skal være stablet på en måte som gjør at luften kan sirkulere rundt tre og burde bli krydret for et år før brenning. Ved som er stablet i høst vil bli godt erfarne og klar til bruk året.

Vinter

Om vinteren når bakken har frosset, før snøen har hatt en sjanse til å samle, er en utmerket tid til å høste firewood. Hvis du drar logger ut av skogen, vil de skli lettere på frosne bakken. Hvis du bruker en traktor eller lastebil fjerne logger, forhindre frosne bakken utstyr fra synker i myk, våt jord. Vinterstormene skade trær, forårsaker dem til å velte. Det er relativt lett å høste brensel fra trær som har falt på innfall av Moder Natur. Hvis et tre er nede på privat eiendom som ikke er ditt, må du innhente tillatelse av eieren før høsting vinter wood.