Den beste tiden å transplantere tulipaner

March 4

Den beste tiden å transplantere tulipaner

Tulipaner vokse fra en lyspære, som lar deg raskt transplantasjon både nye og eksisterende planter i hagen. Velge den beste tiden for transplanting, avhenger av hvordan pære vokste tidligere. Alltid transplantasjon tulipaner i godt drenert, solfylte hagen senger slik planter kan fortsette å vokse sterk og sunn i sitt nye hjem.

Nye pærer

Transplanting nye tulipaner pærer oppstår høsten når pærene er fortsatt sovende. Det er best å få dem i bakken seks å åtte ukens før første forventet fall frost. Tulipaner bruke tiden frem til frost for å begynne å produsere røttene nødvendig for overwintering og våren blomstrende. Tulipanløker forblir sovende inntil de oppleve lengre kulde, som bryter dormancy. Nye pærer plantet våren opplever ikke kulde, så de forblir latent. Planting høsten sikrer pærene er stand til å bryte dormancy og blomst.

Divisjoner

Tulipanløker reprodusere og blir trangt, noe som gjør det nødvendig å grave, dele og transplantere pærene hvert tredje år. Selv om du kan dele dem til enhver tid under sommer og høst, er den beste tiden rett etter tulip reenters dormancy på våren eller tidlig sommer. Vente til etter bladverket dør tilbake på sin egen, ca seks uker etter de siste blomst wilts, før grave og transplanting pærene. Plante blomsterløk i hagen på riktig avstand og transplantere ekstra pærene å en ny seng.

Potted tulipaner

Planter tvunget til å blomstre innendørs i potter overleve transplanting til utendørs hage dersom det gjøres på riktig tidspunkt. Keep anlegget vannet og gir det en solrik innendørs beliggenhet mens bladverket er fortsatt grønt. Pærene er klar å transplantere når bladene gul og dø tilbake. Avhengig av når pære ble tvunget, kan dette være slutten av vinteren, våren eller tidlig sommer. Hvis det er fortsatt vinter, holde pære i potten til jord varmer nok til å jobbe. Plant pære utenfor og omsorg for det som noen andre utendørs tulip.

Transplanting Tips

Når grave opp eksisterende tulipaner dele eller flytte til et annet sted, ta vare ikke å kutte eller pierce pærene med din sparkel. Løsne jorden på hver side av pære deretter løfte den ut av jorda med hendene bidrar til å minimere skadene. Hvis du ikke transplantere eksisterende tulipaner samtidig prime i våren eller tidlig sommer, Merk plasseringen av planter så du kan finne den sovende pærer senere i år når du transplantasjon. Når plantet, kreve nylig transplantert pærene noe mer enn en grundig vanning fordi de er fortsatt sovende.