Den beste tiden å transplantere Sweet William

February 15

Den beste tiden å transplantere Sweet William

Sweet William er en lyse og fargerike plante som kommer i flerårige og biennalen varianter. Å være svært kompakte, vokser de mellom 7 og 18 inches høy, avhengig av variasjon. Blomstrende fargene inkludere rød, hvit, crimson, rosa, lilla og scarlet. De finnes oftest i blomsterpotter på grunn av den kompakte størrelsen, men de kan også være plantet i en flowerbed blant andre blomster til mer farge og utvalg. Bestemme når å transplantere blomster i en flowerbed er viktig å få en fargerik blomst.

Transplantasjon etter siste Frost

Den beste tiden å transplantere disse liten planter er etter de siste forekommende frost i ditt område. Som frøplanter, vil anlegget ikke kunne tåle tøffe forhold av vinteren, spesielt i områder der vinteren miljøet er kaldere. Transplanting blomsten snart etter de siste frost sikrer at planten blomstrer våren. Det hjelper også anlegget bo på en vanlig blomstrende tidsplan året.

Start innendørs, flytte utendørs

Sweet William blomster kan startes utendørs med riktig gjødsel og vann-avløp, men voksende dem innendørs først sikrer den beste blomstrende planen og mest holdbare planter. Som frøplanter, vil trolig plantene bukke til harde vinteren miljøet utenfor. Dyrking av planter inne vinteren vil hjelpe dem å bli sterk siden innendørs miljøfaktorer kan kontrolleres. Når du har en sunn frøplante eller en forankret plante som ennå ikke har blomster, kan du transplantasjon det utendørs med riktig befruktning og skyggelegging.

Transplantasjon som Seedlings

I tillegg til timing av transplantasjon er anlegget vekst stadium viktig også. Hvis frø er dyrket i og skal plantes etter de siste frost, må frø røtter være godt forankret i jord. Dette er et tegn på at blomsten er økende. Det er også et tegn på at røttene gjør en effektiv jobb med å holde anlegget sterk fordi røttene holde anlegget på plass. Røttene er den viktigste indikatoren på effektiv vekst, så venter på en stilk å vokse ikke er nødvendig før transplantasjon.

Tilstrekkelig lys og jord

Når Sweet William er transplantert, må du ha tilstrekkelig belysning og jord å fortsette å vokse, samt rot seg i bakken. Siden det er en liten blomst, bør det være plassert langs blomsterbed grenser å få nok lys for lated oppblomstringen. Det er ikke nødvendig å bekymre en Sweet William påvirker andre planter negativt. I tillegg er jord med god drenering viktig.