Den beste tiden å transplantere påskeliljer

April 18

En påskelilje er en vår-blomstring plante som kommer fra en pære. Det er kjent som en flerårig, betyr den returnerer for å blomster hver sesong. Transplanting påskeliljer til et annet sted krever spesielle ferdigheter og betingelser for å kunne oppnå dette og beholder pære.

Den ideelle transplantasjon

Ideelt sett, hvis en person ikke er i et rush, påskeliljer bør være transplantert etter at de har blomstret våren. De må være tørr og gulnet før transplantasjon.

Håndtering av modne pærer

Modne pærer bør være fjernet fra bakken, oppbevares på et kjølig og tørt sted, og deretter plantet i høst.

Transplanting fra en pott

Potted påskeliljer bør også lagres på et kjølig, tørt sted når blomstene har tørket opp. De kan deretter plantes på høsten. Om nødvendig kan de plantes på våren, bakken temperatur er over frysepunktet.

Når sollys er utilstrekkelig

Påskeliljer kan overleve i skyggen, men virkelig gjøre best med litt sol. Hvis en påskelilje ikke er bra, er det tid for å flytte den til en sunnier sted. Fjern etter blomstrende og deretter plante i høst.

Overfylte blomstrer

En påskelilje hage kan noen ganger bli overfylte hvis blomstene har multiplisert. I dette tilfellet kan en hage bli tynnet ut. Fjerne pærene er best gjort før starten på sommeren, og deretter plantet i høst.