Den beste tiden å plante vårblomster

August 8

Vårblomster er en av gledene av sesongen. Farge komplimenter været og øker vår glede å være ute igjen. Hvis du vil ha en hage full av vårblomster, er det mulig å gjøre. Å vite den beste tiden å plante er kunsten å ha disse fantastiske vårblomster.

Stauder

Våren blomstrende stauder, enn pærer, kan plantes på våren eller høsten. Hvis planting frøplanter, forvent dem å blomstre året de er plantet. De trenger å bruke den første år utvikle en sterk rotsystem og stadig større.Blomstrende stauder blir ofte solgt på hagesenter våren. De kan plantes samtidig hvis de har blitt kondisjonert til å tolerere lokale temperaturer. Hvis de har vokst helt i veksthus, må de bli herdet av først. Ta plantene innendørs natten og setter dem utenfor for bare noen timer hver dag først. Forlenge tiden de bruker utendørs, gradvis legge tidlig morgen på kvelden timer. Til slutt, la dem ut over natten et par ganger. På dette punktet, er de klar å plante i hagen.Når plante stauder i områder med svært varme somre, er det best å plante i høst. De fleste våren blomstrende stauder blir sovende eller semidormant varme sommersesongen. De vil ikke transplantasjon i varmt vær.

Busker

Våren blomstrende busker kan plantes på våren eller høsten. Du kan ofte kjøpe dem allerede i blomst på en hage senter. Disse busker brukes vanligvis til lokale temperaturer og kan plantes så snart de er kjøpt.Mange gartnere bestille busker gjennom hagearbeid kataloger; barnehager skipet disse busker til rett tid skal plantes hus garden.Når plante i områder med kalde vintre, er det best å plante våren. Dette gir busker en lang voksende sesong for å etablere en sterk rotsystem før varig minusgrader. Hvis det er tvil om busker evne til å tåle kalde, herde dem av for et par dager før planting.Når plante i områder med svært varme somre, er det best å plante busker i høst. De kan ikke angi rot i varmt vær, men en lang, varm vinter vil hjelpe dem å etablere sterke røtter før varig sommervarmen.

Pærer

Mange tradisjonelle vårblomster, som påskeliljer og tulipaner, er faktisk pære planter. Pærene er plantet i høst å produsere blomster våren. De krever en kald sovende periode å blomstre, og hvis de ikke får det, de produserer ikke blomster.Plant spring blomstrende lyspærer i høst, når bakken er avkjølt, men før det fryser. Dette gir pærer tid sette røtter før vinteren. Sjekk blomst perioden for hver pære og anlegget så det blir en rekke blomster våren. Mindre pærene, som crocus og herlighet av snø, blomstre først. De blir fulgt av påskeliljer; deretter tulipaner; og endelig allium og iris på forsommeren.

Ettårige planter

Ettårige vokst fra frø i hagen ikke blomst første våren. De har ikke hatt nok tid til å modnes før senere i vekstsesongen. Men selge mange barnehager blomstring ettårige våren som ble dyrket i drivhus for våren blomstrer. De kan plantes utenfor så snart nettene er varm nok. Sjekk hver type sengetøy anlegg for kalde toleranse før planting det i hagen. Hvis sengetøy planter ikke har vært forherdet av, ta deg tid til å gjøre det før planting.

Våren frost

Frost og fryser som oppstår senere enn forventet kan drepe vårblomster, selv om anlegget overlever. Hold øye med værmeldingen. Du kan beskytte vår-blomstring planter mot frost ved å dekke dem om natten med cheesecloth, gamle netto gardiner eller sengetøy.