Den beste tiden å plante vannmelon frø i Sør-Carolina

May 19

Den beste tiden å plante vannmelon frø i Sør-Carolina

Frisk vannmelon inneholder ingen fett, ingen kolesterol og 2 kopper frukt er bare 80 kalorier. Hver sommer denne hjerte-sunn grønnsaker - Ja, vegetabilske - gjør en opptreden på hundrevis av piknik og familiesammenkomster. Vannmelon er medlem av agurk familien, som klassifiserer det som en grønnsak og ikke en frukt. Bare ikke fortell vannmelon.

Historie

Vannmeloner har eksistert siden 2000 f.Kr. i en eller annen form. De første vannmeloner var bitter og har ikke rike, rød fargen på dagens varianter. Som mennesker dyrket melon, ble det den søte "frukt" du er kjent med i markedet.

Varianter

Du kan vokse røde vannmeloner eller gul seg. Det er seedless varianter og de som er små nok for en enkelt servering. Det er minst 1200 kjente varianter av vannmeloner å vokse på hjemmesiden hage.

Planting og høsting

Plant vannmelon frø i South Carolina fra tredje uke av mars til slutten av April. Når vinstokkene vokser og blomstring begynner, pollinering insekter anlegget. Frekvensen av produksjon for vannmelon anlegget flytter raskt fra dette punktet. Høsting foregår mellom juli og August.