Den beste tiden å plante tomater & Okra i Central Florida

September 21

Tomater og okra er sommer grønnsaker trenger varme og lys av sommersesongen. De krever bestemt plante forhold og timing.

Tomat Timing

Tomater krever temperaturer over 60 grader Celsius til trives. Gartnere i Central Florida starte tomater innendørs i tidlig på våren, rundt de siste frost, så bevege seg utendørs når bakken thaws og temperaturene på jord. Dette er det ideelle planting tidspunktet for tomater, som vil vokse til modenhet i 50 til 90 dager og bære frukt hele sesongen.

Okra Timing

Ifølge Veggie Hagearbeid Tips er okra kompatibel med tomater og paprika i hjemmesiden hage. Som tomater, det krever temperaturer over 60 grader Fahrenheit, og bør plantes på våren tidligst i Central Florida. Fordi okra har en kortere vekstsesongen enn noen tomater, holder mange gartnere planting til tidlig på sommeren at temperaturen å stige fra deres vintertemperaturer på 20-30 grader Fahrenheit.

Planting

Alltid plante tomater og okra i full sol, i et område hvor de får full, fullstendig drenering. Grønnsaker liker ikke å sitte i stående vann, og gjør best i rask-drenering jord blandet med kompost, som holder grunnlaget løs, næringsrik og støttende.