Den beste tiden å plante tomater i Indiana

February 6

Den beste tiden å plante tomater i Indiana

Tomater varierer i hvor lang tid det tar å modne frukten. Gartnere i Indiana kan velge mellom flere varianter kan gi flere harvest i året.

Tidlig plante

Den beste tiden å plante tomater avhenger av hvilken del av staten du bor i. Innbyggerne i sørlige Indiana kan begynne plante i middels til sent April. I den nordlige delen av staten kan plante i midt-eller sent mai, ifølge Purdue University samarbeidende forlengelse nettstedet.

Sent plante

En andre plante tomater kan gjøres i juni. Innbyggerne i Nord Indiana bør plante tidligere i måneden, mens innbyggerne i sørlige og sentrale Indiana kan plante en andre avling til rundt 1 juli hvert år.

Frost ganger

Gartnere vil sørge for de høste sine avlinger før den første frosten. I Nord Indiana er vanligvis tidlig til midten av oktober. Den første frosten er vanligvis noe fra midten til slutten av oktober i de sørlige og sentrale delene av staten.

Planter

Indiana tomater er normalt plantet som seedlings. Dette kan startes innendørs fire til seks uker før faren for frost har gått. Oftest vil Hoosiers kjøpe planter fra en barnehage eller hage senter for våren planting.