Den beste tiden å plante tomater i Georgia

December 21

Tomater vokser best i temperaturer mellom 70 og 80 grader Fahrenheit, ifølge University of Georgia forlengelsen. Heldigvis har fersken staten mange dager med temperaturer i dette området, gjør for en relativt lange planting sesongen.

Starter frø

Georgia tomat frø kan startes innendørs i slutten av vinteren. Starte vokse disse fire til syv uker før de siste frost i din del av staten. I Sør Georgia, kan du starte i begynnelsen av februar. Hvis du bor i det nordlige Georgia, vil du måtte vente til slutten av februar eller tidlig mars.

Planting frøplanter

Plante planter fra midten av mars til begynnelsen av mai i Georgia. I den sørlige delen av staten kan normalt plante helst under denne perioden. Gartnere i det nordlige Georgia, men bør vanligvis plante etter midten av April.

Andre plante

Noen beboere i den sørlige delen av staten kan plante en andre avling i juli. Du kan også plante tomater i en beholder i denne perioden. Beskytt plantene ved å bringe dem innendørs natten i September og oktober hvis du bor i den nordlige delen av staten.