Den beste tiden å plante tomater frø

February 21

Den beste tiden å plante tomater frø

Starte tomatplanter fra frø er en økonomisk og relativt enkel tilnærming til å produsere hjemmelaget tomater. Om du starte frø innendørs eller utendørs, er nøkkelen å vite den beste tiden å plante.

Typer

Rekke tomat frø du plante, avhenger av flere faktorer som plass, lengden på vekstsesongen og type tomat ønsket. Det finnes to typer tomater: ubestemte, som er de største voksende plantene og mer kompakt determinate variasjonen. Noen vurdere plante er bedre gutt, røde kirsebær, 100 Sweet, Celebrity, Roma, Beefmaster og Sunny.

Innendørs

Starte tomat frø innendørs for å sikre de sterkeste, sunneste plantene produsere rikelig i vekstsesongen. Så frø innendørs i frø skuffer fylt med godt drenering jord seks å åtte ukens før de siste forventede frost.

Utendørs

Så tomat frø direkte i en utendørs hage i midten av våren etter de siste frost og når været begynner å konsekvent varm. Starter frø for tidlig utendørs gir ikke tilstrekkelig varme for riktig spiring. Igangsetting seg for sent tillater ikke tomatplanter nok tid for å modne før vekstsesongen.