Den beste tiden å plante søtpoteter i Sør-Carolina

March 24

Den beste tiden å plante søtpoteter i Sør-Carolina

Søtpotet (Ipomoea batatas) er en komplekse karbohydrater høy i Vitamin A, noe som gjør dem til en sunn alternativ til andre starchy mat. Som et varmt vær beskjære, må søtpoteter plantes på riktig tidspunkt i hver region i Sør-Carolina.

Frost

Søtpoteter er en varme været avling og bør plantes etter siste faren for frost. For best resultat plante søtpoteter etter jord temperaturen har nådd 65 grader Fahrenheit.

Voksende regioner

South Carolina er delt inn i tre primære voksende regioner: kyst, dekker den østlige delen av staten, herunder Beaufort, Horry og Berkely fylker, Central, dekker den midtre delen av staten, herunder Chesterfield, Richland og Aiken fylker, og Piemonte, som dekker omtrent den vestlige tredje av staten, herunder Cherokee, Okonee og McCormick fylker.

Planting datoer

Plante søtpoteter når det passer for din region i Sør-Carolina, slik at en vekstsesong minst 120 dager før den første frosten. Plante i regionen Coastal mellom 15 April og juli 1, i den sentrale regionen mellom 1 mai og juni 15, og mellom 10 mai og juni 10 i regionen Piemonte.