Den beste tiden å plante en Stairway to Heaven Rose Bush

July 18

Den beste tiden å plante en Stairway to Heaven Rose Bush

Trappen til himmelen rose er klatring variasjon og krever en struktur i nærheten for støtte som klatrer seg opp til solskinn og luft. Rose krever også en plante tid gjelder for starten.

Bare roten roser

Hvis trappen til himmelen rose er bare rot eller kommer med røttene utsatt og pakket i en burlap sekk, krever det en tidlig vår planting. Den beste tiden for en våren planting er bare etter at Tin, når bakken varmer nok til å jobbe. Dette gir den økte tid å etablere før den varme sesongen.

Potted roser

Hvis trappen til himmelen rose kommer i en pott, kan gartnere overføre det til hagen til enhver tid av året. Denne typen rose vil fortsatt gjøre best hvis det startes tidlig på våren, for etablering. Roser er kaldt-følsomme planter og bør aldri bli plantet i sen høst etter frost.

Beliggenhet

Roser bør alltid gå i bestemte områder, uansett tidspunkt. Trappen til himmelen roser krever full sol hele dagen, raskt drenering og en rik blanding av løs jord og organiske kompost i deres jord. Som klatring roser, krever de også et espalier, arbor, veggen eller annen struktur for støtte.