Den beste tiden å plante en ny tre

January 22

Plante et nytt tre ble tidlig om våren eller falle for best resultat, som foreslått av University of Missouri. Trær kan plantes i vinter i mange steder på grunn av frosne bakken. Sommer beviser vanskelig for treplanting, med høye temperaturer at stress nyplantede treet.

Våren

Du skal plante bare rot trær i vinteren eller tidlig sommer når de er først tilgjengelig på barnehager, ifølge University of Missouri forlengelsen. Trær oppleve mindre stress plantet sine sovende sesong på denne tiden av året, samt.

Høst

Plante trær høsten hvis de burlap-innpakket eller dyrkes i containere, som foreslått av University of Nebraska. Disse trærne har en sterk rotsystem allerede på plass og krever ikke omfattende tid å etablere røtter før kaldt vær setter i. Bartre gjøre best plantet tidlig i høstsesongen, men andre trær kan plantes fortid September.

Umiddelbart

Trær som ikke er plantet snart etter forberedt på barnehagen lider ekstrem stress og er mer sannsynlig å ha problemer med voksende, ifølge University of Minnesota.

Temperaturer

Den beste tiden å plante en ny tre også varierer sterkt avhengig av plasseringen, men temperaturene gir en nøyaktig måte å finne de beste planting tid. De fleste trær kan fortsette å vokse, utvikle røtter og justere å plante selv når jord temperaturer kul til 45 grader C, ifølge University of Nebraska. Unntaket er bartre som skal plantes i jord temperaturer på 60-70 grader F.