Den beste tiden å plante Daylilies

February 20

Den beste tiden å plante Daylilies

De fleste daylilies vil tolerere planting når de blir brakt hjem så lenge de få rikelig med vann og ly for et par dager. Det er imidlertid bedre tider enn andre plante daylilies og har uavbrutt blomst.

Identifikasjon

Tykk forankret daylilies kan ikke vokse sanne fra frø, men de reproduserer pålitelig av kronen division hvert tre til fem år, øke størrelsen på den opprinnelige klumpen. Daylilies blomsten på skulderbladet som stiger fra knopper på kroner tidlig på våren etter bakken er jevnt varmt.

Betraktninger

Når næringsstoffer for våren spirende må bli viderekoblet til vokser røttene, kan planter hoppe en blomst sesongen. Selv om fall planting er å foretrekke, er våren plante ofte nødvendig og effektiv under kaldt klima der fallet været er upålitelig.

Fall Planting

Texas Dagliljer oppdretter Bill Jarvis anbefaler vente til varmen av sommeren gått for å plante daylilies så røtter har seks å åtte ukens å etablere seg. Fullstendig tilpasning øker sjansene for blomst neste sommer.

Våren plante

Våren plante er populære i Nord hardførhet soner der sommerens varme starter gradvis. Bruke container-vokst planter for våren plante kan hjelpe til å minske bud vekst forsinkelse.