Den beste tiden å plante bartrær Giants

May 16

Du kan vite bartrær "Green Giant" mer kjente navn: tuja. Medlem av Sypressfamilien, denne bartrær elsker fuktighet og regnvær. Den til slutt når en høyde på 60 fot med en 12 - til 20-fots spredning og amerikanske National Arboretet foreslår å bruke den som en prøve plante eller som en levende skjermen. De anbefaler også Green Giant som en erstatning for plaget Leyland cypress. Bartrær Green Giant kan dyrkes i soner 5 til 7 på den amerikanske avdeling av landbruk anlegget Hardiness sonen kart.

Timing

Den beste tiden å plante bartrær Green Giant er våren som været varmes og du er sikker på at det blir ingen flere frost. Selv om det kan plantes i høst, vil ikke det ha mye tid bli etablert før chill over vinteren setter inn og treet vil ikke vokse så raskt som det vil hvis plantet våren. Hvis du opt for fall planting, gjør det i begynnelsen av oktober og top-dress jorden rundt bartrær Green Giant med organisk mulch.

Beliggenhet

Når du bestemmer hvor du vil plante bartrær Green Giant, Husk hvor høy vil treet være i modenhet. Sjekk for overhead ledninger eller nærliggende grener. Området skal motta hele dagen solen samt, Green Giant lider plantet i skyggen. Dens grener kan bøye og floppen fra treet og fargen ikke så strålende som da vokst i full sol.

Planting

Dryss Green Giant bladverket med vann fra slangen og nyte røttene i en bøtte med vann mens du graver planting hullet. Bartrær Green Giant ikke kresen om jord. Det viktigste å huske på er at det er behov å tappe raskt så treets røtter ikke er konstant vannfylte. Endre tunge jord med grov sand eller tykk kompost. Plante bartrær i et hull som er skål formet og to ganger diameteren på sin rot ballen.

Omsorg

Vann bartrær langsomt etter planting. Bruk en soaker slange eller satt til hageslange til en langsom vedlikeholdslading og la den kjøre til jord er mettet. Bartrær Green Giant krever mye fuktighet som det etablerer i landskapet, så holde jorda fuktig for de første tre månedene etter planting. En måte å spare fuktigheten i jorden er å top-dress jord med 3-4 inches av mulch.