Den beste tiden å beskjære fersken trær

September 5

Beskjæring fersken trær er arbeidsintensiv. For å lette god frukt produksjon og sunn trær, men må det gjøres årlig. Timing og teknikk er nøklene til sunt, produktive fersken trær.

Når du skal beskjære fersken trær

Det viktige aspektet av fersken treet beskjæring er. Fersken trær bør beskjæres etter de siste vår frost. Hvis de er luket ut for tidlig og frost skjer, kan åpne kutt forårsake skade på treet. Sjekk frost datoer for ditt område og Følg lokale værmeldinger rundt denne tiden å planlegge den beste datoen for beskjæring.

Hvorfor du beskjære fersken trær

Venstre unpruned, kan en rekke problemer forekomme fersken treet. Trær som ikke renskes regelmessig vil overprodusere, men frukten er ikke høy kvalitet. Uten beskjæring er trær mer sykdom og kortere levetid. En annen grunn for beskjæring har å gjøre med å kunne nå fersken. Fersken trær produsere frukt på andre år tre. Når tre blir eldre, stopper det produserer. Treet vil generere nyere grener høyere opp i treet for å nå sollys og luft flyt, gjør frukten vanskeligere å nå.

Hva å sviske

Målet med beskjæring er fremme god helse. Fjerne mellomrom mellom grener fremmer luftstrøm, som igjen bidrar til å forebygge sykdom og gjør bruk av insektmidler enklere å lette. Sviske alle rootstock suckers og vann spirer starter på bunnen av treet og arbeider ca 3 fot. Rootstock suckers er skudd som utvikle fra en underjordisk bud på en rot eller rootstock. De vil i utgangspunktet utvikle seg til en annen bagasjerommet hvis igjen å vokse, rane den opprinnelige treet av næringsstoffer og vann. Vann rosenkål er skudd som vokser vertikalt på treet. De legge til skygge i den nedre delen av treet og frukten utvikler ikke på dem. Neste fjerne alle skuddene over 7 fot høy, forlater rød skudd som er 18-24 inches i lengde som vil bære frukter i år. Unngå å la grener i 90-graders vinkler. Fjern alle skudd som vokser mot midten av treet. Fjern noen grå tre som er eldre wood fra fruktdannelsen skal skje området mellom 3 og 7-fots området. Kuttet grenene brutte. Dette vil begrense stedene der insekter kan invadere din tree. Målet ditt er å sviske tilbake 40 prosent av treet årlig.

Andre beskjæring hensyn

Etter innhøsting, kan du beskjære nye vertikale veksten. Også beskjære en skadet skudd eller grener så snart du merker seg. Godt vedlikehold praksis vil hjelpe forhindre sykdom og insekt problemer senere. Også fjerne alle lemmer som krysser. Frukt på disse lemmer vil gni og skadet.