Den beste temperaturen for maleri Latex interiør

August 16

Den beste temperaturen for maleri Latex interiør

Forbrukerne har et bredt utvalg av maling på markedet å velge mellom for deres maleri behov. Latex maling er et vanlig valg for innvendige overflatene i hjemmet på grunn av sin brukervennlighet og enkel rengjøring. Denne malingen må brukes i henhold til etikett retninger, inkludert den optimale temperaturen anbefales for programmet og tørking av denne typen sammensatt.

Om Latex maling

Maling er klassifisert av bindemiddel i ingrediensene. Latex maling er vann-basert, i motsetning til oljebasert maling. Latex maling inneholder mellom 50 til 90 prosent vann som base ingrediens. Denne basen fordamper som maling tørker og etterlater pigmentert belegget. Latex maling inneholder ofte glycols og glykol etere løsemidler å holde pigmenter og bindemidler i løsningen. Latex maling avgir mindre lukt enn oljebasert maling, som gjør det mer attraktive for indre bruk. Også tørker raskt og er lett å rydde opp med såpe og vann. Latex maling også flyter lett på vegger, gjør det enklere å bruke enn oljebasert maling.

Latex maling brukt til innvendige overflater

Latex maling brukes ofte til innvendige vegger fordi det gir en jevn dekning med ingen penselmerker. Latex maling kommer i en rekke farger. Litt maling ha flere ingredienser som gjør dem mer vaskbar, for områder av huset som krever hyppig rengjøring, som barnas rom, Familierom og bad.

Beste temperaturer bruke interiørmaling Latex

Optimal miljø for maling er når romtemperatur mellom 50 og 85 grader Fahrenheit, ifølge nederlandsk gutt nettstedet. På blir over og under disse temperaturer, konsistensen av maling ustabil, noe som gjør det vanskeligere å bruke jevnt.

Temperatur problemer

Latex maling vil tykkere og bli et problem når du bruker utenfor den optimale temperaturen. Når du ikke tilstrekkelig kontrollere temperaturen i rommet ved interiørmaling latex, kan du bruke en maling tilsetningsstoff sammensatt som maling Kontrollflyt og tørketid i ekstremt kaldt, varme eller fuktige forhold, ifølge flom nettstedet.

Tørking temperaturer For Latex interiørmaling

Optimal tørking temperatur for latex maling er 65 og 85 grader Fahrenheit. Temperaturer over og under dette området vil øke tørketid. Vanligvis må du vente minst fire timer før påføring ekstra strøk med maling. Hvis temperaturen øker eller reduserer utenfor optimal tørking, er det mulig at du må vente for en ekstra tid før du fortsetter maleri prosjektet.