Den beste store hus planter

April 27

Den beste store hus planter

Innendørs planter er attraktive tillegg alle typer innredning. Legge til en stor houseplant kan gjøre en kjedelig hjørne av rommet vakre. Ikke alle store planter er egnet for innendørs voksende. Mangel på lys eller ufruktbar jord kan være skadelig for mange arter av planter. Det er flere store løv planter som trenger lite lys og er perfekt egnet til å leve i og fra windows.

Stuen Palm

Stuen palmer er en av de mest elskede innendørs plantene. Stuen palmer anses sakte voksende planter, som gjør dem ideelle for container hagearbeid. Eldre privaten håndflatene kan nå en imponerende høyde på tre til fire fot. Palm har store arching fronds som er grønne i farge. Stuen palm krever ikke direkte sollys, og foretrekker dårlige lysforhold. Bladene kan få en gulaktig kastet hvis din privaten palm får for mye lys. Stuen palm krever litt fuktig jord, og bladene bør misted regelmessig. Stuen palmer gjør best i temperaturer fra 65 til 80 grader Fahrenheit.

Korn anlegg

Korn anlegget er egnet for container hagearbeid og kan modne skal 15 til 20 fot i høyden. Det er trelignende struktur, med kolonne woody stilker. Bladene er lang, tynn og spraglete i farger. De dukker opp fra toppen av stilkene, gjør kornet plante et valg som tilbyr høyde, men er ganske smal. Korn-anlegg produserer også hvitaktig blomster som er skjemmende og kan fjernet hvis ønskelig. Holde korn anlegget bort fra kulde utkast; den vokser i normal, innendørs temperatur. Holde jorda litt fuktig, ellers bladene vil bli visnet. Den tåler fullt lys samt full skygge og alle varianter i mellom.

Kinesisk Evergreen

Kinesisk evergreen er en hardfør, lett å vokse plante som er velegnet til innendørs container hagearbeid. Den tåler lite lys områder. Eldre kinesisk eviggrønne planter kan nå en høyde på 2,5 fot. Bladene stikker fra en enkelt woody stilk. Av kinesisk evergreen er store og ovale. Det er mørk grønn i fargen med lys-grønn eller hvit greie. Kinesisk eviggrønne planter produserer blomster, men de fjernes vanligvis, som de ikke er veldig attraktivt. Fjerne blomster skade ikke din kinesisk evergreen. For å omsorg for din plante, kan du la jorda tørke mellom Pottejorden. Over vannkanne stunt vekst din kinesisk evergreen. For best resultat, kan du holde anlegget ved temperaturer over 55 grader Fahrenheit.